ICQ uvádí novou verzi svého klienta pro Android a iPhone

ICQ aktualizoval své mobilní verze instant messagingu pro Android, iPhone a iPod Touch. Nové verze se vyznačují vylepšenou kvalitou a optimalizovanými nároky na spotřebu baterie. Kromě toho aktualizovaná verze ICQ Mobile pro Android obsahuje další funkci: nový typ upozorňování na nové zprávy, které se zobrazí jako praktické vyskakovací okno a které koncovým uživatelům umožní snadno číst zprávy a rychle odpovídat, aniž by se museli pokaždé přihlašovat. (TZ)

Obě verze, tj. jak ICQ pro Android, tak ICQ pro iPhone/iPod, si mohou uživatelé registrovat snadno a rovněž přímo prostřednictvím svých mobilů.

ICQ Mobile pro Android verze 1.3 je možné stáhnout zdarma na adrese: http://www.icq.com/download/mobile/android/cz.

A také je dostupný zdarma z Android Marketplace na:
https://market.android.com/details?id=com.icq.mobile.client&feature.

ICQ Mobile pro iPhone 2.6.1 je dostupný ke stažení zdarma na http://www.icq.com/download/mobile/iphone/cz a rovněž zdarma z iTunes Store na http://itunes.apple.com/app/icq/id302707408?mt=8.

O ICQ:

ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com.