Oficiální verze ICQ pro mac a beta verze ICQ pro linux je zde

ICQ dnes uvádí oficiální verzi ICQ pro Mac a beta verzi pro Linux. ICQ pro Mac byl dříve dostupný pouze v beta verzi. Připomínky od uživatelů vedly k vylepšení ICQ klienta se všemi oblíbenými funkcemi, ke snazšímu použití a k uvedení nové beta verze ICQ pro Linux. (TZ)

ICQ pro Mac a Linux obsahuje všechny oblíbené komunikační možnosti instant messagingu pro chatování se všemi přáteli, včetně integrované funkce Facebook chat. Tato funkce umožňuje být ve stejný okamžik na ICQ a v kontaktu s přáteli na Facebooku stejně jako se skupinou přátel, se kterými sdílejí novinky na Facebooku, Twitteru, Flickru nebo YouTube.

Nejoblíbenější funkce ICQ pro Mac a Linux jsou:

Facebook Chat: Všichni přátelé na Facebooku mohou být přidáni do seznamu kontaktů a můžete s nimi chatovat přímo z ICQ.

Historie zpráv: Historii zpráv s přáteli si můžete prohlédnout přímo ze seznamu kontaktů nebo z okna zpráv.

Aktualizace stavu: Stav ICQ může být aktualizován a zveřejňován na Facebooku a Twitteru jedním kliknutím z ICQ. Přátelé tak zůstávají vždy v obraze a vědí, co se děje.

Videa z YouTube: videa z YouTube mohou být ihned odesílána během chatu a mohou být shlédnuta v okně chatu.

ICQ pro Mac je dostupné zdarma ke stažení na:
http://www.icq.com/download/mac/cz

Beta verze ICQ pro Linux je dostupné zdarma ke stažení na:
http://www.icq.com/download/linux/cz

ICQ:

ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com.