Rocking Residence In Ears: Nová série „pecek“ do uší

Rocking Residence, holandská společnost známá svojí poslední kolekcí streetových sluchátek, připravila pro všechny milovníky hudby značné rozšíření svého portfolia. Představila novou sérii „pecek“ do uší Rocking Residence In Ears. (TZ)

Ať sportujete, odpočíváte anebo jste jen tak venku na ulici, s novou kolekcí Rocking Residence In Ears si můžete být jistí, že to bude vždy stylově a s kvalitním zvukem. Připojte je k vašemu přehrávači a užívejte si svoji oblíbenou muziku.

Do série In Ears patří čtyři samostatné kolekce sluchátek do uší v moderních barevných provedeních a s výborným designem.

JOY

Kolekce JOY je o skvělém zvuku a designu. Je určena pro všechny, kteří mají svůj vlastní styl a názor. Jste JOY?

Doporučená koncová cena je 599 Kč.

RunN

Sluchátka RunN vás budou provázet na každém kroku. Jsou speciálně navržena pro milovníky sportu, pro které je pohodlné nošení stejně důležité jako kvalita zvuku. Kdo by jim odolal?

Doporučená koncová cena je 729 Kč.

XLNT

Nedokážete se bez své hudby ani hnout? S kolekcí XLNT dostanete maximální zvuk ze svých přehrávačů, telefonů, BlackBerry či iPhonů. Navíc vám sluchátka XLNT poslouží i jako sada handsfree.

Doporučená koncová cena závisí na typu modelu, začíná od 729 Kč.

AxS
Tato lehce dostupná série sluchátek vás na první pohled dostane.

Doporučená koncová cena je 599 Kč.

Všechny série sluchátek Rocking Residence In Ears jsou navíc baleny do atraktivního obalu, a mohou tak být vynikajícím dárkem pro vaše blízké.

Rocking Residence
We Are. For Real

www.rocking-residence.com

Všeobecné informace

Rocking Residence je novou iniciativou společnosti Sweex. Značka je dítětem kreativních hlav Renée Vervoornové a Reginy Romeijnové.

Rocking Residence je dostupný u prodejců napříč Evropou.