SlevyDnes.cz se staly jedničkou mezi srovnávači hromadných slev v Česku

Agregátor SlevyDnes.cz se stal podle auditů návštěvnosti novým nejnavštěvovanějším tuzemským serverem ve svém oboru. Po několikaměsíční stíhací jízdě se mu podařilo předstihnout dosavadní jedničku – agregátor Skrz.cz.   (TZ)

„SlevyDnes.cz překonaly hranici jednoho miliónu návštěvníků za měsíc,“ říká Michal Hardyn ze SlevyDnes.cz. K dobytí vrcholu pomohlo serveru SlevyDnes.cz hned několik faktorů. „Před dvěma měsíci jsme zpracovávali slevy od zhruba 130 slevových serverů, v současné době už jich srovnáváme více jak 200. Před dvěma měsíci bylo aktuálních zhruba 1200 nabídek na slevy, aktuálně je jich kolem 1600,“ vysvětluje Michal Hardyn, který má ve SlevyDnes.cz na starosti marketing.

Za největší výhodu agregátoru SlevyDnes.cz považuje určitě největší počet slevových nabídek a kladení velkého důrazu na jejich kvalitu a aktuálnost. „Pečlivě třídíme a vybíráme každou slevu a každého poskytovatele hromadných slev. Věřím, že velkého ohlasu se dočká připravovaná inovace v podobě zobrazování nabídek na mapě.“

Mezi nejpopulárnější nabídky na SlevyDnes.cz patří výhodné pobyty. „Na pobyty jsme na našem serveru vytvořili specializovanou sekci, kde si lidé mohou vybrat pobyt podle kategorie. Takže například máme kategorii lázeňských, sportovních nebo třeba romantických pobytů,“ popisuje Michal Hardyn.

SlevyDnes.cz ovšem nabízí i zahraniční pobyty a to do těch nejžádanějších destinací jakými jsou Chorvatsko, Turecko, Itálie a další země. Velkým úspěchem skončil například prodej sedmnáctidenního poznávacího zájezdu do Brazílie se slevou 40 tisíc korun (http://www.slevydnes.cz/pozor-17denni-poznavaci-cesta-po-brazilii-s-fantastickou-slevou-40).

„Prodalo se rychle všech deset voucherů na tuto slevu. Podle mých informací mohou uživatelé SlevyDnes.cz očekávat brzy podobně výraznou slevu na další exotickou dovolenou,“ dodává Hardyn.
www.slevydnes.cz