HP získalo certifikaci společnosti SAP jako globální poskytovatel cloudových služeb

divize HP Enterprise Services oznámila, že jako jeden z prvních partnerů získala od společnosti SAP certifikaci globálního poskytovatele cloudových služeb na podporu řešení SAP. (TZ)

Služby HP Hybrid Delivery Cloud Services umožňují škálovatelně poskytovat zákazníkům aplikace SAP po internetu. Klientům, kteří využívají aplikace SAP v rámci cloudových služeb HP, tato certifikace poskytuje záruku:

  • vyšší flexibility, která umožňuje sladit podnikové procesy s okamžitými nároky trhu;
  • rychlé implementace změn aplikací a podnikových procesů;
  • vysoce spolehlivé architektury a přístupu k nejnovějším cloudovým službám bez jakýchkoli kapitálových výdajů za infrastrukturu. V praxi to znamená daleko nižší náklady a rizika v kombinaci s veškerými výhodami kvalitních podnikových aplikací.

Dodavatelé technologií usilující o certifikaci společnosti SAP musí projít rozsáhlým auditem, který ověří provozní integraci jejich cloudových kapacit se SAP aplikacemi. Tento komplexní audit zahrnuje posouzení technických, fyzických, řídicích a logických procesů poskytovatele služeb na podporu aplikací SAP. Po úspěšném dokončení se certifikace opakuje každé dva roky.

Certifikace společnosti SAP pokrývá celou řadu řešení HP včetně hostingu aplikací, správy cloudu, obnovení po zhroucení a sítí.

„Dynamické prosazování cloudu na trhu vede mnohé poskytovatele cloudových služeb k tomu, že začínají nabízet infrastrukturu jako službu, ovšem úroveň služeb a řízení rizik nechávají na klientech,“ řekla Kathy Garcia, senior viceprezidentka pro aplikace v divizi HP Enterprise Services. „Certifikace společnosti SAP potvrzuje, že HP dokáže flexibilně a pohotově poskytovat řešení SAP v cloudu, což pro společnosti znamená nižší náklady a menší riziko při zachování veškerých výhod podnikových aplikací.“

„Certifikace globálního poskytovatele cloudových služeb dokládá schopnost HP zajistit vysoce kvalitní cloudové služby na podporu řešení SAP,“ řekl Michael Ressemann, ředitel SAP Outsourcing Services and Solution Delivery. „Prostřednictvím svých cloudových služeb a platformy Hybrid Delivery Cloud dokáže HP rychle a finančně výhodně reagovat na potřeby podnikových uživatelů, aniž by obětovala spolehlivost nebo kvalitu.“

Cloudová certifikace dále prohlubuje již dvacetiletou spolupráci HP se společností SAP, která je členem HP Agility Alliance – programu divize HP Enterprise Services pro prémiové partnery, jež vzájemně spolupracují na vytváření a dodávkách komplexních IT řešení.

Certifikace společnosti SAP je další z funkcí, které pomohou podnikům a státním úřadům v úsilí o realizaci tzv. Instant-On Enterprise; tato strategie umožňuje firmám ve světě nepřetržité konektivity využívat technologie při veškeré spolupráci se zákazníky, zaměstnanci, partnery a občany.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti k tomu, aby technologie měly smysluplný přínos pro jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa zahrnuje tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Konvergencí cloudu a konektivity vytváří HP perfektně provázané, bezpečné a kontextově vysoce senzitivní prostředí pro dokonale propojený svět. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com

Tagged