Evropa 2, Frekvence 1 a Rádio Bonton vylepšují poslech v chytrých telefonech

Evropa 2, Frekvence 1 a Rádio Bonton nově nabízejí ke stažení inovované aplikace pro poslech živého vysílání v chytrých telefonech. Se začátkem léta tak můžete poslouchat svou oblíbenou moderátorskou show nebo hudbu na dovolené, na chalupě, v autě a všude tam, kde máte s sebou mobil. (TZ)

„Nově jsme přidali budík a načasování automatického vypnutí, takže lidé mohou se svým oblíbeným rádiem vstávat i usínat,“ popsal ředitel divize digitálních médií společnosti Lagardère Active Lubor Zoufal a dodal, že aplikace také své majitele upozorní na jejich oblíbené skladby a zobrazí playlist přehrávané hudby.

Kdykoliv si lze také „přeladit“ živé vysílaní například na hudební nálady oblíbených stanic a poslouchat třeba jen taneční muziku, retro, nové hity, filmovou hudbu, poprock nebo československou diskotéku.

Všechny tři mobilní aplikace Evropy 2, Frekvence 1 a Rádia Bonton pro telefony s operačním systémem iOS jsou zdarma ke stažení v App Store.

Majitelé smartphonů s operačním systém Android mají stejné přehrávače k dispozici již měsíc. Pro telefony Nokia je k dispozici přehrávač CZ Rádio, kde je kromě tří zmíněných stanic navíc i taneční Dance Radio a pohádkové rádio Pigy.cz.

Rádia Evropa 2, Frekvence 1 a Bonton spolu se stanicí Dance Radio a slovenskou Europou 2 provozuje mediální skupina Lagardère Active ČR. Ta od roku 2008 také intenzivně rozvíjí internetové projekty – hudební portál Koule.cz, web pro motoristy MOTOmail.cz a dětské webové rádio Pigy.cz.