Předplacenkáři O2 získají den volání do vlastní sítě zdarma

O2 nabízí zákazníkům předplacených karet den volání na O2 mobilní čísla a všechny pevné linky v ČR zdarma. Stačí, aby si ve stanoveném termínu jednorázově dobili minimálně za 300 Kč. Informace o tom, že lze výhodu získat, bude zveřejněna na  www.odmenazadobiti.cz v první den platnosti nabídky. Tento měsíc si zákazníci mohou výhodně dobíjet 25. a 26. srpna. (TZ)

Zákazníci O2, kteří v posledních šesti měsících využili věrnostní program Odměna za dobití, budou mít den volání zdarma do sítě O2 jako jednu z odměn v rámci programu. Vybrat si ji mohou standardně do 10 dnů od dobití. Ostatní zákazníci výhodu získají automaticky. Den volání zdarma do sítě O2 platí od 0 do 24 hodin následujícího dne. Hovory jsou nejprve běžně účtované, kredit je však nejpozději do 24 hodin vrácen. O aktivaci výhody je zákazník informován prostřednictvím SMS.

Odměna za dobití

Věrnostní program Odměna za dobití je určený pro všechny zákazníky předplacených karet O2. Po každém dobití obdrží zákazník formou SMS soutěžní kód, který vyplní na webové stráncewww.odmenazadobiti.cz nebo přímo v telefonu na m.odmenazadobiti.cz. Každý soutěžní kód je výherní a zákazník získává buď věcnou odměnu, kterou obdrží, pokud došlo ve stanovený čas k připsání kreditu na jeho O2 kartu nebo má na výběr ze zaručených odměn od O2 nebo slev u partnerů. Za dobití 400 Kč a více vybírá zákazník z hodnotnějších odměn.