Nový svět The Sims 3 Horské lázně k dispozici ke stažení

The Sims 3 Horské lázně je název nového světa ke stažení, který je k dostání exkluzivně v Obchodě The Sims. V něm se setkáte s novými simíky, objevíte nové budovy a místa a získáte nové předměty. Čekají vás zde úplné novinky, jako je například Fontána mládí, která možná splní tajné přání simíků nikdy nezestárnout. (TZ)

Horské lázně jsou luxusním letoviskem na břehu jezera, obklopeným horami, kde lze provozovat řadu sportovních a odpočinkových aktivit. Pokud simíci zatouží po společnosti, můžete s nimi vyrazit k bazénu v Krystalovém soláriu či do luxusní chaty na Červeném vrchu, kde se pohybují členové místních prominentních rodin, jako jsou například Vanderburgové. Lákají-li však simíky spíše nová dobrodružství, zaveďte je za poznáváním dávných záhad v Muzeu kouzel a nadpřirozených sil nebo se s nimi zajděte pobavit do Lidového parku.

The Sims 3 Horské lázně jsou novým světem plným luxusu a odpočinku, který si můžete také začít užívat, pokud jej zakoupíte za body SimPoints v Obchodě The Sims – store.thesims3.com.

Tagged