Inovace monitorů Philips 2011: Zdravé pracoviště, super modré světlo a 3D hraní

Společnost MMD Monitors & Displays připravuje uvedení nové série monitorů Philips a nových technologií na letošní výstavě spotřební elektroniky IFA Berlín. Philips ErgoSensor je úplně nová technologie, která zvýší ergonomii pracoviště. Nový LightFrame v kombinaci s designem série MODA bude určitě velkým lákadlem a jedinečný 3D herní monitor společnosti Philips posouvá hraní na novou úroveň. (TZ)

Tváří v tvář ergonomickému trenažéru

Nové monitory Philips vybavené ErgoSensorem budou na IFA k vidění vůbec poprvé. Tato unikátní technologie rozpoznává polohu, v jaké uživatel za monitorem sedí. Může mu tak pomoci zlepšit ergonomii pracoviště. ErgoSensor pomocí zabudované CMOS kamery s procesorem analyzuje polohu tváře uživatele vůči monitoru. Takto získaný obraz je následně zpracovaný softwarem určeným k analýze vztahu lidí a jejich nejbližšího okolí. Jeho doporučení mohou následně zmírnit bolesti zad, hlavy či jiných souvisejících problémů.

Potěšení pro oči

Jako další novinku představí Philips monitory z elegantní série MODA vybavené exkluzivní technologií LightFrame. LightFrame je rámeček okolo monitoru, který vydává jemné modré světlo snižující únavu očí. V jedinečné kombinaci právě s designem MODA tak tyto nové 16:9 monitory odrážejí nejnovější digitální trendy. Jejich elegantní rám v černo-bílém provedení a stylový a pevný stojan z nich činí skutečné potěšení pro oči.

3D hraní

Na veletrhu se představí také novinka pro hráče – 27“ Full HD 3D monitor Philips. Pomocí speciálních brýlí, které jsou součástí balení, může hráč ihned vstoupit do nové dimenze hraní. Monitor je zároveň vybaven nejnovějšími zobrazovacími technologiemi pro co nejpříjemnější herní zážitky.

Všechny monitory mohou zájemci vidět na stánku Philips v hale 22, stánek 101.###O MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů, televizních monitorů a průmyslových zobrazovačů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchajwanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými retailovými a maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchajwanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na český a slovenský trh. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, Tech Data Distribution, SWS a 100MEGA distribution. Na Slovensku pak LCD monitory Philips distribuuje prostřednictvím společnosti BGS eDsystem, AT Computers a 100MEGA distribution. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.

Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.