Jaromír Jágr je tváří deníku Sport a serveru iSport.cz

Legenda českého i světového hokeje Jaromír Jágr se stane na dva roky tváří jediného tuzemského deníku orientovaného na aktuální sportovní dění – deníku Sport – a sportovního serveru iSport.cz. (TZ)

1. září 2011 se uskuteční největší letošní „debut“ na české sportovní scéně – náš nejúspěšnější sportovec Jaromír Jágr se spojí s deníkem Sport a serverem iSport.cz. Kooperace těchto sportovních legend je plánovaná až do roku 2013.

V rámci spolupráce bude Jaromír Jágr každý týden formou sloupku informovat čtenáře serveru iSport.cz o aktuálním dění v americké NHL a komentovat hokejové události. Zároveň se stane porotcem při hledání nových českých hokejových talentů, organizovaném deníkem Sport a serverem iSport.cz. Mimo to účinkuje Jaromír Jágr také v nových televizních i rádiových spotech deníku Sport a serveru iSport.cz, které režíroval herec Vojta Kotek (produkce agentura FRAME100r). Deník Sport se pak v rámci spolupráce stal mediálním partnerem Jágrova domovského týmu HC Kladno a patronem kladenského mládežnického hokeje.

Jaromír Jágr ke svému novému angažmá dodává: „Sport je jediným sportovním deníkem u nás, nikde jinde se nedozvíte o sportu víc. I já ho čtu dlouho a pravidelně, protože se zajímám o veškeré sportovní dění, takže mi přijde moje spojení s ním jako přirozené. Vždycky se dozvím, co mě zajímá, navíc tomuto deníku věřím. Až budu hrát v Americe, budu informace čerpat i z iSportu, webu deníku Sport. A čtenářům budu i každý týden zprostředkovávat svoje dojmy z NHL prostřednictvím sloupků. Jsem také rád, že se deník Sport stal patronem kladenské mládeže a věřím, že v této věkové kategorii navážeme na skvělé úspěchy, které jsme v klubu s výchovou talentů vždycky měli.“

Ringier Axel Springer CZ je vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Naše tituly čte více než 3,9 milionů z vás. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě.

Pod společností Ringier Axel Springer CZ působí v České republice i dvě tiskárny Ringier Axel Springer Print CZ v Praze a Ostravě.

Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě. Společnost se sídlem ve švýcarském Curychu vydává noviny a časopisy, provozuje webové a mobilní platformy a vlastní tiskárny. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture společností Ringier AG a Axel Springer AG.