CCA je specializovaným partnerem Oracle pro správu dokumentů

Společnost CCA, přední poskytovatel informačních systémů se zaměřením na správu dokumentů, splnila náročné podmínky pro získání specializace Oracle v oblasti řešení pro Enterprise Content Management (ECM) a stala se tak Oracle Specialised ECM partnerem společnosti Oracle. (TZ)

Potvrzuje se tak, že CCA patří v oblasti informačních systémů se zaměřením na správu dokumentů mezi lídry na českém trhu, a to nejen z hlediska velikosti realizovaných projektů, odbornosti konzultantů a rychlosti uvádění nejmodernějších technologií pro správu a řízení dokumentů do každodenní praxe.

„Jedním z největších projektů pro správu dokumentů jsou datové schránky pro téměř 200 soudů a státních zastupitelství, kde byl Oracle ECM klíčovým prvkem řešení. Věříme, že systémy pro správu dokumentů mají před sebou v ČR velkou budoucnost, a to nejenom v oblasti státní správy, ale i v soukromém sektoru, především ve velkých a středních společnostech,“ přiblížila Martina Marešová, ředitelka společnosti CCA.

„CCA je náš dlouhodobý a klíčový partner pro oblast řízení a správy podnikových dokumentů s bohatými zkušenostmi z projektů v oblasti státní i komerční sféry. Získání specializace pro oblast ECM jen potvrzuje, že CCA patří v této oblasti skutečně ke špičce,“ potvrdila Martina Horná, Alliances & Channel manažerka společnosti Oracle.

O společnosti CCA

CCA je předním poskytovatelem informačních systémů se zaměřením na správu dokumentů. Na trhu působí od roku 1991, v současnosti má obrat přes 200 milionů korun a 70 zaměstnanců v Praze, Plzni a v Brně. Mezi významné zákazníky patří mimo jiné ČSA, Letiště Praha, Madeta, Škoda JS, Tatra, Toyota Tsusho Europe a 200 soudů a zastupitelství. CCA je předním lokálním partnerem společností Oracle, Adobe, IBM, Microsoft a SAP. Více na www.cca.cz.