Hráči pomáhají TrustPortu „zachránit svět“

TrustPort, přední výrobce bezpečnostního softwaru, nabízí od dnešního dne placenou verzi svého program TrustPort Total Protection 2012 všem domácím uživatelům zdarma. Tato akce je časově limitovaná a je doprovázena zábavnou kryptovací hrou (www.trustport.com/game). Hra je pouze v anglické verzi. Každý, kdo chce získat roční licenci placené verze programu zdarma, musí vyluštit jednoduchý kryptogram, zakódovanou větu. (TZ)

„Zničíme vaši zemi. Rok 2012 je rokem zkázy a nezadržitelně se blíží. Nadešel konec civilizace! Musíme si dát však pozor na TrustPort, který chce zachránit svět. Všechny je zničíme pomocí našich virů!“ Těmito slovy začíná jednoduchá kryptovací hra, v níž jsou hráči vybízeni, aby pomohli počítačovým expertům z firmy TrustPort rozluštit zakódované zprávy, které byly „zachyceny z vesmíru“. Společnost TrustPort se tak chce odlišit od konkurence nejen kvalitou svých produktů, ale i nekonvenčním a zábavným přístupem ke svým fanouškům.

„Uvědomujeme si, že naše produkty získaly za poslední rok na popularitě právě díky výsledkům v nezávislých testech, kde byly hodnoceny jako produkty s nejlepší schopností detekovat malware. Proto myšlenka nabídnout náš antivirový programu zdarma byla jen otázkou času. Nejdeme však stejnou cestou jako konkurence, nenabízíme free verzi programu. Domácí uživatelé získají po splnění podmínek plnohodnotnou roční licenci placené verze našeho produktu TrustPort Total Protection zdarma“, říká marketingová ředitelka firmy, Lucie Grohová.10 důvodů, proč vyměnit stávající antivirový program za TrustPort Total Protection 2012:

  • Vícemotorové skenování – nejlepší detekce malware dle nezávislých testů

  • Vytvoření přenosného antiviru (USB flash disk)

  • Aplikační inspektor/ sandboxing – sofistikovaný test aplikací, který monitoruje chování aplikací. Ochrana proti neautorizovaným přístupům a modifikacím v operačním systému.

  • Device security – intuitivní systém pro správu přístupu přenosných zařízení (USB, CD/DVD, Bluetooth, paměťové karty, iPod, FireWire, čtečky paměťových médií, atd.).
  • Ochrana a řízení přístupu, autorun ochrana – možnost zabránění automatického startu programů na přenosných zařízeních typu FAT.

  • Virtuální šifrované disky

  • Vytváření šifrovaných archivů

  • Bezpečná a spolehlivá skartace dat

  • Záchranný systémový disk

  • Rodičovský zámek

Profil společnosti TrustPort

TrustPort je přední výrobce bezpečnostního softwaru. V mnoha nezávislých testech se TrustPort řadí ke světové špičce v oblasti bezpečnostních řešení pro informační a komunikační technologie. Nedávné testy realizované společnostmi Virus Bulletin a AV-Comparatives potvrdily prominentní pozici TrustPortu v antivirovém odvětví. Produkty firmy TrustPort jsou nabízeny v několika jazykových mutacích a chrání firmy a domácnosti ve více než stovce zemí světa. Společnost TrustPort patří do Cleverlance Group, která se řadí mezi přední středoevropské podniky poskytující řešení a služby v oblasti informačních technologií.

Pro více informací prosím navštivte stránky www.trustport.com nebo nás kontaktujte s použitím níže uvedených údajů: