Výkon pro domácí uživatele

Společnost HP představila novinky v segmentu stolních počítačů určených pro domácí uživatele, které nabízejí intuitivní dotykové ovládání, bezkonkurenční výkon a rychlost. (TZ)

„Jsme světovým lídrem v oblasti PC se systémem Windows a i nadále posilujeme své vedoucí postavení na trhu s novým strategickým portfoliem, včetně stylového all-in-one HP TouchSmart 520 a výkonného HP Pavilion Phoenix HPE,” uvedl Charl Snyman, viceprezident a generální manažer HP Personal Systems Group pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA). „Nově uvedené modely se mohou pochlubit inovativními funkcemi navrženými přesně podle potřeb jejich budoucích uživatelů.“

Nový TouchSmart 520 je stylový osobní počítač typu all-in-one, který spotřebitelům nabízí multimediální zážitek a intuitivní dotykové ovládání. HP Pavilion Phoenix HPE je extrémně výkonný stolní počítač připravený pro provoz těch nejnáročnějších aplikací, jako jsou hry a digitální tvorba.

Špičkové dotykové ovládání

Model HP TouchSmart 520 s úhlopříčkou 58,4 cm (23″) je určen pro ty, kteří vyžadují prvotřídní multimediální vybavení a dotykové ovládání. Je vybaven vestavěným balíkem dotykových aplikací, obrazovka umožňuje naklánění a vzdálenost mezi podstavcem a displejem nabízí dostatek prostoru pro uložení klávesnice, pokud není právě používána.
Nejnovější verze exkluzivního softwaru HP TouchSmart nabízí, dle dosavadních zkušeností, nejintuitivnější dotykové ovládání. Uživatelé mohou pohodlně přistupovat k aplikacím Windows, ikonám na ploše a vestavěné dotykové aplikaci ve stejném pracovním prostředí.
Díky integrovanému systému Beats™ Audio, vysoce výkonné zvukové technologii vyvinuté ve spolupráci HP a Beats Dr. Dre ™, zažijí hudební fanoušci při poslechu hudby z nového HP TouchSmart 520 prvotřídní zvukový zážitek.

Ohromující design, který má říz

Nový HP Pavilion Phoenix HPE, nejvýkonnější stolní počítač určený pro domácí uživatele, byl navržen a vyroben tak, aby podával spolehlivý výkon při používání nejnáročnějších aplikací, jako je hraní her a digitální tvorba. Uživatelé získají nejen extrémně rychlý stroj s velkými možnostmi rozšíření, ale i s výrazným designem, který zaujme na první pohled.
Bleskově rychlé procesory umožňují bezproblémový multitasking několika programů, a to včetně her, videí ve vysokém rozlišení a softwaru pro úpravu fotografií.

HP Pavilion Phoenix HPE obsahuje až 16 GB operační paměti DDR3 umožňující uživatelům „vyždímat“ ze svého počítače to nejlepší. Špičková plnohodnotná grafická karta (250W) nabízí dech beroucí grafiku a kvalitu obrazu pro nejnáročnější 3D hry a několik externích displejů. Stejně jako HP TouchSmart 520 přináší Pavilion HPE Phoenix fascinující zvukový zážitek s Beats™ Audio.

Cena a dostupnost

  • Model HP TouchSmart 520 bude na českém trhu od září dostupný za doporučenou koncovou cenu 17 590 Kč s DPH.
  • Model HP Pavilion HPE Phoenix bude na českém trhu dostupný od září za doporučenou koncovou cenu od 20 099 Kč s DPH.

O společnosti HP

HP neustále vytváří nové příležitosti k tomu, aby technologie měly smysluplný přínos pro jednotlivce, firmy, státní správu a celou společnost. Portfolio největší technologické firmy světa zahrnuje tisková řešení, osobní výpočetní techniku, software, služby a IT infrastrukturu. Konvergencí cloudu a konektivity vytváří HP perfektně provázané, bezpečné a kontextově vysoce senzitivní prostředí pro dokonale propojený svět. Další informace o společnosti HP (NYSE: HPQ) jsou k dispozici na webu www.hp.com.

  1. HP LinkUp je kompatibilní se všemi notebooky nebo stolními PC s operačním systémem Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7. Je nutné připojení k internetu a domácí síti.
Tagged