Společnost Trend Micro jmenovala nového obchodního ředitele pro region střední a jihovýchodní Evropy

Společnost Trend Micro, Inc. (TYO: 4704; TSE: 4704), globální leader v oblasti bezpečnostního softwaru a služeb z cloudu, jmenovala Petera Lupsice novým obchodním ředitelem pro střední a jihovýchodní Evropu.  (TZ)

Jako klíčový člen širšího mezinárodního týmu Trend Micro povede tým v České republice a na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a ve všech zemích bývalé Jugoslávie. Peter Lupsic bude odpovídat za všechny aspekty podnikání Trend Micra v regionu se zaměřením na xSP, velké podniky, malé a střední firmy a spotřebitele.

Peter Lupsic sídlí ve Vídni. Do Trend Micra přichází ze společnosti Trustwave. Ve své více než desetileté kariéře se věnoval rozvoji podnikání, řízení prodeje a řízení projektů v regionu centrální a jihovýchodní Evropy. V minulosti také zastával vedoucí pozice u společností  McAfee a Verizon Business.

„Ve Vídni budujeme tým zkušených a velmi motivovaných odborníků s lokálními jazykovými znalostmi, kteří budou plně podporovat jednotlivé země našeho regionu. Vídeň byla zvolena jako centrální místo pro daný region, odkud můžeme velmi rychle obsloužit každého zákazníka nebo obchodního partnera regionu,“ uvedl Peter Lupsic, obchodní ředitel pro střední a jihovýchodní Evropu.

Peter Lupsic mluví anglicky, německy, srbsky a slovensky.

O společnosti Trend Micro

Trend Micro Incorporated (TSE:4704), globální leader v oblasti zabezpečení z cloudu, pomáhá pomocí svých řešení pro zabezpečení internetového obsahu a správu hrozeb pro podniky i jednotlivce vytvářet bezpečný svět pro výměnu digitálních informací.  Jsme průkopníkem zabezpečení serverů s více než 20 lety zkušeností, dodáváme špičkové zabezpečení pro klienty, servery i z cloudu, které odpovídá potřebám našich zákazníků a partnerů, rychleji zastaví nové hrozby a chrání data ve fyzickém a virtualizovaném prostředí i v prostředí cloudu.  Naše špičkové technologie, produkty a služby pro zabezpečení z cloudu cloud computingu založené na infrastruktuře Trend Micro™ Smart Protection Network™ zastaví hrozby tam, odkud pocházejí – na internetu – a jsou podporovány více než tisícovkou odborníků z celého světa.

Další informace o společnosti Trend Micro Incorporated a jejích produktech a službách jsou k dispozici na webu http://www.trendmicro.cz/. Tato zpráva Trend Micro i další oznámení jsou k dispozici na adrese http://trendmicro.mediaroom.com/ a v rámci kanálu RSS na adrese www.trendmicro.com/rss.  Nebo sledujte naše zprávy na Twitteru (@TrendMicro).