Vánoční novinky v O2 TV

Od 1. listopadu 2011 přináší O2TV pro své zákazníky několik novinek (TZ):

  • do programové nabídky O2TV zařazuje 6 HD kanálů a 3 nové SD kanály bez navýšení ceny
  • nová kategorie HD ve Videotéce, 25 titulů v HD kvalitě
  • do konce roku dvojnásobně navýšená kapacita O2TV Nahrávání
  • TV Archiv se stává zdarma součástí O2TV a je automaticky aktivován každému zákazníkovi
  • O2TV s Internetem na doma za 650 Kč/měsíčně

“Podle našich statistik 38 % zákazníků sledujeO2TVna HD televizi, další čtvrtina její pořízení zatím zvažuje. Zákazníci proto vítají filmy v nejvyšší kvalitě, neboli v HD rozlišení. Proto jsme se rozhodli zařadit doO2TVnabídky šest nových HD kanálů. Dále rozšiřujeme nabídku filmů ve Videotéce o 25 titulů v HD kvalitě. Věříme, že tyto i další novinky zákazníci ocení,” říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Nové HD a SD kanály

Nové HD kanály jsou Animal planet HD, ČT HD, NOVA HD, NOVA Sport HD, HBO HD a Filmbox HD. Programy ČT HD a NOVA HD jsou do konce ledna 2012 k dispozici již v základní nabídce O2TV Start, která je pro zákazníky internetu na doma zdarma. Ostatní HD kanály budou přidány do stávajících O2TV tematických balíčků. Zákazník tedy nebude platit nic navíc, cena balíčků se nemění. Aktuální přehled tematických balíčků a programů je k dispozici zde.

Nové SD kanály jsou Disney Junior, Animal Planet a Golf Channel, který se jako jediný věnuje 24 hodin denně exkluzivně pouze golfu. Uvedené kanály budou také přidány do stávajících balíčků. Cena balíčků zůstává stejná.

HD videotéka

Virtuální videopůjčovna, Videotéka, se rozšiřuje o novou sekci HD, která obsahuje 25 filmů v HD kvalitě. Nabídka filmů se bude dále rozšiřovat. Cena filmu v HD kvalitě je 75 Kč. Uživatel si film pustí pomocí několika stisků tlačítek ovladače. Nemusí tak opustit pohodlí svého domova. Ve videotéce je nyní k dispozici více než 500 filmů a pořadů ve standardním a HD rozlišení.

Nahrávání s dvojnásobně vyšší kapacitou

Každý zákazník O2TV může od 1. listopadu do 31. prosince využít speciální nabídku O2TV Nahrávání, která umožňuje záznam libovolného pořadu. Kapacita služby bude v tomto období navýšena na dvojnásobek, umožní tedy nahrávání až dvaceti hodin. Program je možné následně shlédnout kdykoliv po dobu sedmi dnů. Nahrávat lze pohodlně z více kanálů současně. Nahrávání lze také jednoduše nastavit v menu televize, přes internet, mobilní telefon nebo v aplikaci iPhone.

TV Archiv

TV archiv je od 1. 11. automaticky aktivován všem zákazníkům služby O2TV ve všech variantách a je zcela zdarma. V průběhu října navíc došlo k rozšíření zaznamenávaných pořadů. Diváci v TV Archivu najdou například oblíbené české seriály jako Ordinace v Růžové zahradě, Cesty domů, Ulice nebo Vyprávěj.

Nabídka O2TV a internetu na doma pro nové zákazníky

Telefónica prodlužuje zvýhodněnou nabídku digitální televize O2TV a internetu na doma. Do 31. prosince si tak mohou noví zákazníci pořídit O2TV v kombinaci s internetem na doma Internet Optimal za zvýhodněných 650 Kč měsíčně. Zvýhodněná cena platí pro prvních 12 měsíců využívání služby při sjednání závazku na 12 měsíců na každou službu. Více o nabídce zde.

Dostupnost HD obsahu

Minimální kapacita linky pro příjem HD je 7 Mbps. Dostupnost linky a případné zrychlení linky je možné ověřit od 1. 11. na www.o2tv.cz/hd. Pro pohodlné sledování HD obsahu je třeba mít HD nebo HD ready televizi a propojení televize se set-top-boxem HDMI kabelem.