AdActive spouští aukční systém AdAukce.cz

Praha, 10. 11. 2011 – V pátek 11. listopadu 2011 mediazastupitelství AdActive, s.r.o., oficiálně spustí ojedinělý internetový aukční systém AdAukce.

AdAukce je nový internetový aukční portál fungující na principu holandské aukce nabízející on-line inzertní plochu všech webů z rozsáhlého portfolia sítí AdActive Network a Elity Network. (TZ)

AdAukce nabídne reklamní pozice s minimálně 50% slevou z ceníkových cen a do aukcí se může zapojit každý – mediální agentury, firmy i fyzické osoby. Nabídka inzertního prostoru bude vytvořena vždy pro následující týden a nabídnuto bude až šest aukcí.

„Na AdAukci budeme nabízet především exkluzivní nevyprodané pozice. Cílem je umožnit klientům seznámit se s nabízenými reklamními pozicemi. Navíc za vynikajících finančních podmínek a o něco zajímavějším způsobem,“ říká Jan Vobecký, jednatel AdActive a obchodní ředitel Elity Network.

O AdActive, s.r.o.
Mediální zastupitelství a agentura AdActive zastupuje významné subjekty působící on-line – mezi její klienty patří české mediální a reklamní agentury, významné internetové obchody i koncoví klienti. Tým odborníků má dlouholeté zkušenosti s realizací marketingových kampaní na internetu. Nabízí komplexní servis, zhodnocení investic vložených do reklamy v podobě následných zisků, ulehčuje práci partnerským agenturám. Mezi klíčové produkty společnosti AdActive patří reklamní síť Elity network (www.elity.net) sdružující elitní servery dle přísných výběrových kritérií. Díky širokému spektru spolupracujících serverů umožňuje velmi přesné zaměření na vhodné cílové skupiny formou tematických nákupních balíčku AdActive Packs. AdActive je zapojena do služby VideoAd, umožňující prodej a spouštění video spotů v rámci internetových stránek sdružených do Elity network. Společnost AdActive je členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR).
Další informace: www.adactive.cz. Aktuální ceník inzerce je k dispozici zde.