Vánoční pecka s 3G mobilním internetem od U:fonu

Praha, 16. listopadu 2011 – U:fon, český operátor poskytující mobilní a pevné připojení a hlasové služby, přichází s datově zaměřenou vánoční nabídkou. Dvě předplacené dárkové sady 3G mobilního internetu ve speciálních dárkových krabicích „pod stromeček“ jsou nyní za nejvýhodnější cenu na trhu. Třetím vánočním dárkem je pak „Pecka paušál“. (TZ)

Předplacená vánoční sada Nejdostupnější internet – 3 měsíce účtovacích prázdnin navíc

Vánoční balíček obsahuje USB modem a předplacený kredit 300 Kč, z něhož se začne odečítat surfování na internetu až po skončení 3 měsíců účtovacích prázdnin.

Sada stojí 990 Kč a po skončení účtovacích prázdnin si uživatel může vybrat sazbu 29 Kč na den nebo 9,90 Kč za hodinu. Pak se teprve začne započítávat kredit 300 Kč. Na uživatele tak nečekají žádné paušály, pravidelné platby ani písemné závazky.

Uživatelé navíc získají denní FUP 1 GB. USB modem se po připojení do počítače sám nainstaluje. Je možné jej navíc napojit na externí anténu.

Předplacená vánoční sada Internet na rok – úspora až 49 % běžné ceny a žádné závazky

Předplacená sada v dárkové krabici „pod stromeček“ obsahuje USB modem a předplatné na celoroční používání internetu. To se začne počítat přitom až od prvního připojení k internetu.

Dárková sada je v ceně 2900 Kč a uživatel získá rok surfování po internetu. Teprve po roce si může vybrat standardní sazbu 29 Kč na den nebo 9,90 Kč /h.

Výhodou této vánoční nabídky je 8 GB FUP na měsíc, který je v rámci levného mobilního internetu na trhu velmi nadstandardní.

Pecka paušál – nejvýhodnější mobilní 3G internet na trhu

Zvýhodněný „pecka“ paušál nevyžaduje žádnou vstupní investici a modem je možné získat od 1 Kč. V nabídce U:fonu jsou USB modemy pro připojení jednoho počítače, ale i WiFi routery pro připojení více počítačů k mobilnímu internetu. Při závazku 24 měsíců získají uživatelé modem za 1 Kč, při závazku na 12 měsíců za 290 Kč, a pokud se nechtějí vázat, mohou si vybrat modem od 990 Kč.

Pecka paušál od U:fonu stojí 290 Kč měsíčně, a to napořád. Uživatele nečeká žádné zvýšení paušálu po uplynutí časového období. Výhodou je rovněž velmi nadstandardní FUP, který je 8 GB na měsíc.

U:fon má 3G signál i mimo velká města, na rozdíl od ostatních operátorů

Nyní je U:fon schopen dodávat jako jediný operátor kvalitní mobilní internet 3G pro více než 90 % populace ČR. Na rozdíl od ostatních mobilních operátorů 3G signálem (CDMA technologie) pokrývá i části republiky s menší hustotou obyvatelstva, než jsou městské aglomerace.