Nové profesionální All-in-One PC MSI AP2011

Společnost MSI uvádí na trh nové All-in-One PC Wind Top AP2011 určené především pro obchodní využití. Počítač nabízí skvělou konektivitu včetně dvou COM portů, HDMI in/out a USB3.0 rozhraní s integrovanou technologií Super Charger pro rychlé přenosy dat a rychlé nabíjení přenosných zařízení. (TZ)

Díky HDMI vstupu a technologii MSI Instant Display můžete počítač snadno využít jako externí displej a protože samotný počítač nemusíte ani zapnout, ušetříte tak spoustu energie. Díky použití displeje s LED podsvětlením je spotřeba přibližně o 70 % nižší ve srovnání s klasickým stolním počítačem. All-in-One počítač MSI AP2011 je možné zakoupit s Pivot stojanem, který rozšiřuje možnosti použití o možnost pohodlného otáčení a změny orientace monitoru současně s automatickým přetáčením obrazu na displeji. MSI Wind Top AP2011 je ideálním řešením jak pro jednotlivé uživatele, tak pro korporátní sféru.

Bohaté možnosti připojení a využití

Pro pokrytí komplexních potřeb při využití v různých oblastech obchodu a průmyslu je počítač MSI Wind Top AP2011 vybaven širokou škálou vstupních a výstupních rozhraní. Počítač nabízí dva COM porty pro přímé připojení rozličných POS zařízení, jako jsou čtečky čárových kódů, platební terminály atd. Díky tomu je počítač MSI Wind Top AP2011 ideálním řešením pro různé obchodní aplikace a využití. Počítač je také vybaven dvěma rychlými USB 3.0 porty pro vysokorychlostní přenos dat (až 10× rychlejší než USB 2.0). USB3.0 rozhraní počítače je navíc doplněno technologií MSI Super Charger, která umožňuje nabíjet přenosná zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety a kapesní počítače až třikrát rychleji a to dokonce v případě, kdy je All-in-One počítač vypnutý.

Technologie MSI Instant Display

All-in-One počítač MSI Wind Top AP2011 nabízí také vynikající podporu pro video vstup a výstup prostřednictvím rozhraní HDMI. Můžete tak snadno k počítači připojit druhý monitor, ať už pro využití pohodlného dvoumonitorového zobrazení anebo pro využití druhé velké zobrazovací plochy (například pro připojení projektoru pro prezentační účely).
Pro vstup video signálu slouží také unikátní technologie MSI Instant Display, která vám umožňuje využít displej počítače MSI Wind Top AP2011 jako samostatný externí displej aniž byste museli samotný počítač vůbec zapnout. Díky tomu je počítač MSI ještě úspornější.

Nastavitelný stojan a automatické otáčení obrazu (doplněk)

Aby počítač MSI Wind Top AP2011 splnil nároky individuálních požadavků na využití, je možné jej doplnit také nastavitelným podstavcem, který zaručuje maximální úroveň komfortu. Displej lze výškově nastavit, otáčet a rotovat a podle potřeby tak nastavit požadovaný pozorovací úhel. Díky automatické funkci rotace obrazu lze snadno monitor nastavit do vertikální polohy a orientace zobrazení na displeji se zcela automaticky upraví podle nově zvolené polohy. Práci s displejem na výšku ocení zejména umělci, návrháři, DTP studia a kdokoli při čtení dlouhých textů.

Šetří místo i energii

Díky použití displeje s LED posvětlením je možné vyrobit celé All-in-One PC v elegantním ultra tenkém provedení, které šetří pracovní místo na vašem stole. Další výhodou LED panelu je samozřejmě nízká spotřeba elektrické energie, která je přibližně o 30 % nižší ve srovnání s původními CCFL panely. Díky použití dalších úsporných technologií je počítač MSI Wind Top AP2011 o 70 % úspornější než běžné stolní PC

Komfortní matný displej

Matný displej je nespornou výhodou, díky které je zobrazení na počítači MSI Wind Top AP2011 bez rušivých odlesků v jakémkoli pracovním prostředí, ať už je to v prosvětlené kanceláři, otevřeném open space prostoru nebo v prodejně ve velkém obchodním centru se silným umělým osvětlením.

Unikátní software MSI

U All-in-One počítačů MSI je již tradicí bohatá speciální programová výbava. Výjimkou není ani MSI Wind Top AP2011. Program MSI Smart Media Link vám umožňuje přehrávat multimediální soubory na různých zařízeních zapojených ve stejné síti LAN nebo WiFi. S pomocí programu MSI Smart Sync můžete snadno synchronizovat kontakty z Outlooku, kalendář, fotografie, hudbu, video soubory, dokumenty a dokonce i oblíbené záložky z internetového prohlížeče mezi různými počítači.

Snadná rozšiřitelnost

All-in-One počítač MSI AP2011 je vybaven snadno odstranitelným panelem pro pohodlnou možnost rozšíření operační paměti, kterou lze navýšit až na 8 GB.

Technické parametry MSI Wind Top AP2011

Procesor Intel® Pentium® G620
Operační systém Originální Microsoft® Windows 7 Home Premium / Professional 64bit
LCD / Dotykový panel 20″ LCD panel, LED podsvětlení (1600*900 ) / multidotykový
Čipová sada Intel® H61
Grafika Intel® HD Graphics 2000
Operační paměť 2G DDR3 1333 / DDR3 SO-DIMM * 2 / maximálně 8 GB
HDD 3.5″ SATAII 500GB 7200 RPM
Wireless LAN 802.11 b/g/n WiFi
Optická mechanika Tray-in DVD Super Multi
Čtečka karet 6 in 1 card reader  (SD, mini SD, MS, MSPro, MMC, xD)
Reproduktory 2 x 3 W
I/O Vzadu: vstup pro mikrofon x1, Výstup na sluchátka x1, USB2.0 x 4, HDMI výstup x1 , RJ45 x1, HDMI vstup x1, COM port x2
Zboku: USB3.0 x2, SuperCharger x1, čtečka karet, napájení
Webkamera 0.3 Mpx, mikrofon
Tuner volitelně (PCI-E rozhraní)
Klávesnice/Myš USB klávesnice / myš
Montáž na zeď Podporuje standardní VESA držák, doplňková sada
Rozměry 495*359*91 mm s držákem / 495*493*166 mm se stojanem
Napájení 90 W