EA spouští Star Wars: The Old Republic

Praha – 20. prosince 2011 – Úžasný svět Star Wars, tisíce hodin hraní, atraktivní příběh a strhující dialogy v podání stovek dabérů. Studio BioWare společnosti Electronic Arts dnes uvedlo do provozu pro všechny hráče servery jedné z nejočekávanějších her všech dob, Star Wars: The Old Republic, která získala více než 100 skvělých hodnocení od kritiků z celého světa. Již včera v noci před oficiálním zahájením prodeje se začaly shromažďovat před obchody v New Yorku, Paříži, Londýně, Austinu a dalších městech masy fanoušků v kostýmech. (TZ)

Star Wars: The Old Republic je masivně multiplayerová onlinová (MMO) hra z dílen studií BioWare a LucasArts. Přichází s revolučními prvky, jako jsou plně dabované dialogy a příběh ovlivňovaný osobními volbami hráče. Děj je zasazen do doby tisíce let před vzestupem Dartha Vadera, kdy galaxií zmítá studená válka. Hráči se rozhodnou, zda se přidají na stranu Galaktické republiky nebo Sithského impéria a zvolí si jednu z kultovních postav světa Star Wars.

Dr. Greg Zeschuk, spoluzakladatel BioWare a generální manažer obchodní divize MMO dodává: „Přidání příběhu a osobní volby do žánru MMO od základů mění způsob, jakým lidé vnímají jeho posun kupředu, zejména když si na vlastní kůži vyzkoušejí všechny novinky jako kvalitní příběh a dabované postavy.“

Příběh každého hráče se vyvíjí na základě zásadních rozhodnutí, která v průběhu hry učiní. Sám se tak stane hrdinou vlastní ságy Star Wars. Na cestách se setká s různými postavami, které jej budou provázet a bojovat po jeho boku. V průběhu jednotlivých dobrodružství bude moci cestovat od planety k planetě napříč obrovskou galaxií, zapojí se do heroických bitev a zažije jedinečnou atmosféru soubojů ve stylu Star Wars.

Součástí každé kopie Star Wars: The Old Republic je 30denní předplatné hry, které lze poté obnovovat za €12,99 měsíčně, €35,97 čtvrtletně (€11,99/měsíc) nebo €65,94 půlročně (€10,99/měsíc). Další informace o Star Wars: The Old Republic, předobjednávkové kampani a speciálních edicích najdete na www.StarWarsTheOldRepublic.com/pre-order. Dění okolo hry můžete také sledovat na Twitteru (http://twitter.com/swtor) nebo na oficiální stránce Star Wars: The Old Republic na Facebooku (http://facebook.com/starwarstheoldrepublic).

Tagged