Tři tipy na IPhone a iPad aplikace pro mlsné jazýčky od portálu TopApps.cz

Praha, 22. 12. 2012 – Jste šťastným majitelem iPhonu či iPadu a současně milujete jídlo a vše, co se kolem něj děje? Pak si stáhněte některou z aplikací z nového českého portálu TopApps.cz, který nabízí pečlivě vybrané, protříděné a filtrované aplikace pro všechny typy zařízení iPhone a iPad. (TZ)

Odborníci z www.TopApps.cz vybrali tři gastro aplikace, které určitě ocení všichni milovníci dobrého jídla: Taplist Shopping List, se kterým hravě uspořádáte svůj nákupní seznam, Beanhunter, který ocení zejména milovníci kávy, a Dishoo Food in 11 Languages – skvělý pomocník, se kterým v restauraci hravě objednáte to, co chcete, i kdyby byl jídelní lístek v turečtině.
Taplist Shopping List – intuitivní obrázkový nákupní seznam

Pokud máte rádi hezké obrázky a chcete si zpestřit či usnadnit nakupování potravin, vyzkoušejte chytrou aplikaci Taplist Shopping List. Ta vám pomůže vytvořit seznam potravin, které doma chybí, a to podle ikon znázorňujících jednotlivé potraviny, které jsou současně uspořádány tak, jak bývají v klasickém supermarketu. Široká řada produktů v aplikaci vám tak umožní vytvořit si nákupní seznam pomocí virtuální procházky supermarketem. Taplist Shopping List si navíc zapamatuje, co kupujete nejčastěji, a vaši oblíbenou pochutinu si zapamatuje. Svůj seznam můžete editovat dle libosti, třídit položky v něm uložené a zasílat jej emailem či sms.

Aplikaci snadno a rychle stáhnete zde www.TopApps.cz

Beanhunter – pomocník pro výběr kvalitní kavárny

Milovníci kávy teď mají dalšího pomocníka pro výběr nejlepší kavárny široko daleko. Aplikace Beanhunter umožňuje uživatelům sledovat hodnocení kaváren po celém světě, přidávat své postřehy a doporučovat si navzájem s dalšími „coffee lovers“ kavárny, kam stojí za to vyrazit. Kromě vyhledání nejbližší kavárny tu můžete sledovat recenze podniků po celém světě včetně fotografií.

Aplikaci snadno a rychle stáhnete zde www.TopApps.cz

Dishoo  – Food in 11 languages

Je pro vás oříšek objednat si v zahraniční restauraci to pravé jídlo? S aplikací Dishoo  – Food in 11 languages pro vás nebude překvapením, co číšník nakonec donese. Dishoo je totiž speciální slovník pro potraviny a nápoje v restauracích, které jsou rozděleny do specifických kategorií (snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, ryby, drůbež,…) tak, jako na jídelním lístku. Díky překladu do 11 světových jazyků najdete vše, co potřebujete, slovník navíc obsahuje i oblíbené pokrmy a data jsou vám k dispozici offline, čímž odpadají nezanedbatelné náklady v zahraničí na roaming.

Aplikaci snadno a rychle stáhnete zde www.TopApps.cz