Demo Syndicate s kooperací pro čtyři hráče již tento měsíc

V roce 2069 je svět rozdělen na oblasti pod kontrolou megakorporací, známých jako syndikáty. Již na konci ledna, kdy vyjde hratelná demoverze hry Syndicate s kooperativním režimem pro čtyři hráče*, budou mít uživatelé možnost založit vlastní syndikát. (TZ)

Kooperativní mise se odehrávají na pozadí příběhu nového sílícího syndikátu Wulf Western. V rolích agentů Wulf Western musí hráči zdolat rivaly z Cayman Global, Aspari a Eurocorpu získáním jejich technologií a eliminací vedoucích špiček. Podobně jako v kampani pro jednoho hráče budou stát v první linii biologicky upravení agenti. Díky technologii biočipu DART6 v hlavách se tito agenti mohou nabourat do čehokoliv (nepřátel, zbraní i okolního prostředí), což z nich činní nejefektivnější a technologicky nejúčinnější zbraně světa.

Kooperativní demo hry Syndicate bude obsahovat jednu z devíti misí z plné verze, které jsou určeny až čtyřem hráčům a navrženy podle úrovní původního titulu. V této misi s názvem Western Europe musí hráči infiltrovat syndikát Cayman Global, zavraždit plukovníka Enrica Gabrona, ukrást plány jeho technologie a zahnat jeho lidi zpět za Atlantik. Šance na úspěch vypadají poměrně slibně poté, co byl Cayman Global výrazně oslaben ve válce s Eurocorpem, ale ani tak to nebude snadné. Kooperativní demo hry Syndicate bude k dispozici ve všech zemích světa po omezenou dobu na Xbox LIVE Marketplace** (Xbox 360) a PlayStation Network (PlayStation 3).

Syndicate je novou verzí kultovní klasiky z roku 1993 – originální drsné střílečky, zasazené do nepříliš vzdálené budoucnosti, kde obchod znamená válku. Hra vyjde na českém a slovenském trhu 24. února 2012 ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Příznivci původní Syndicate se mohou vydat do minulosti v izometrické hře pro PC, která vyjde 19. února 2012 na GOG.com a bude k dostání za $5.99.

Další informace o titulu Syndicate naleznete na www.syndicate.ea.com. Pokud se stanete fanouškem Syndicate na Facebooku na adrese www.facebook.com/syndicate, budete si moci stáhnout exkluzivní remixované skladby z původní hry Syndicate od tří světoznámých DJs Skrillexe, Digitalisma a Flux Paviliona.

* Pro hraní je vyžadováno připojení k internetu a Origin (EA) účet. Minimální věk pro registraci je 13 let.

** Podmínkou pro stažení dema je Zlaté členství Xbox LIVE.

Tagged