NextiraOne je Global Partner společnosti Alcatel-Lucent pro rok 2012

Praha, 17. ledna 2012 – NextiraOne, mezinárodní expert na komunikační služby, získala od společnosti Alcatel-Lucent akreditaci Global Partner pro rok 2012. Toto ocenění obdržela NextiraOne za splnění náročných požadavků na návrhy, implementaci, řízení a správu produktů z portfolia Alcatel-Lucent. (TZ)

Akreditaci Global Partner získala NextiraOne pro své pobočky v České republice, Rakousku, Belgii, Německu, Maďarsku, Irsku, Itálii, Lucembursku, Nizozemí, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, ve Francii, Španělsku, Velké Británii a na Slovensku. Nejvyšší úroveň znalostí o produktech Alcatel-Lucent využívá NextiraOne při poskytování řešení podnikové komunikace, kancelářských komunikačních řešení, jednotné komunikace, kontaktních center OmniTouch, kontaktních center podnikové třídy a produktů síťové infrastruktury.

„Špičková komunikační řešení Alcatel-Lucent využíváme v projektech pro naše nejvýznamnější zákazníky. Proto nás velmi těší, že jsme byli oceněni jako vysoce kvalifikovaný partner Alcatel-Lucent pro všechny klíčové oblasti produktů pro kontaktní centra a firemní komunikaci,“ řekl Petr Hübl, generální ředitel společnosti NextiraOne Czech.

O společnosti NextiraOne

NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy a v USA s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních expertů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.