Publero.com se představuje v novém grafickém designu

Brno, 5. dubna 2012 – Distributor digitálního tisku Publero se dnes představí v nové podobě. Portál Publero.com prošel kompletním redesignem, který po grafické i funkční stránce vychází vstříc uživatelským požadavkům a aktuálním trendům. (TZ)

„Po roce ostrého provozu portálu Publero jsme provedli průzkum použitelnosti a uživatelské přívětivosti webu. V návaznosti na výsledky průzkumu jsme se rozhodli, že Publero více přiblížíme reálným uživatelským i vydavatelským potřebám,“ dodal ke změně ředitel společnosti Publero Jakub Kadeřábek. Nový design portálu respektuje aktuální trendy informační architektury. Vzhledem k rychlému rozvoji možností digitální distribuce tisku je podoba portálu navržena tak, aby se mohla dále dynamicky rozvíjet a obohacovat o nové funkce a vlastnosti. Dominance zelené barvy navíc koresponduje s firemní filozofií ekologicky šetrného čtení.

O společnosti Publero

Společnost Publero působí na českém trhu od roku 2010 a specializuje se na digitální distribuci novin, časopisů a katalogů. Prostřednictvím digitální distribuce Publero reaguje na celosvětový pokles prodejů klasických papírových tiskovin a zároveň přináší čtenářům komfort spojený s elektronickým čtením. Kromě unikátního českého technologického řešení v podobě online čtečky Publero Reader je výhodou služby i nižší cena titulů oproti jejich tištěným verzím. Publero využívá jako distribuční kanál téměř 100 vydavatelů. V současnosti je na portálu Publero registrováno přes 15 000 uživatelů, jimž je k dispozici přes 260 titulů. Neustále se rozšiřující portfolio digitální trafiky Publero disponuje placenými tituly i tituly zdarma.

Zkrácené verze:

TWITTER: Po roce ostrého provozu prochází distributor digitálního tisku Publero.com kompletním redesignem.

FACEBOOK: Distributor digitálního tisku Publero se dnes představí v nové podobě. Redesign má po grafické i funkční stránce vycházet vstříc uživatelským požadavkům a aktuálním trendům.

Nová loga a další materiály naleznete v sekci Pro novináře. Aktuality z  Publero.com hledejte na Facebooku http://www.facebook.com/Publero a Twitteru http://www.twitter.com/publero