Jízdomat spustil mobilní verzi webu

Uživatelé českého portálu na zprostředkování spolujízdy www.jizdomat.cz se včera dočkali spuštění jeho mobilní verze. Ta usnadňuje vyhledávání a vkládání spolujízd na internetu přes většinu mobilních telefonů. (TZ)

„Naši mobilní uživatelé tuto verzi jistě ocení, protože hlavní funkce Jízdomatu tak budou mít vždy rychle a jednoduše po ruce. Jízdomat na telefonu doplní automaticky i město odjezdu, využívá geolokaci,“ okomentoval spuštění mobilní verze zakladatel Jízdomatu Jan Mittner.

Mobilní verze běží na adrese http://m.jizdomat.cz.

Jízdomat.cz byl spuštěn na podzim 2010 a od té doby se stal mezi podobnými portály jedničkou. Využívá jej přes 33 000 registrovaných uživatelů, kteří od doby vzniku tohoto portálu vypsali přes 73 000 různých spolujízd. Aktuálně můžete vybírat z 1200 nabízených jízd.

Jízdomat.cz je portál zaměřený na zprostředkování spolujízdy. Pomocí vyspělých technologií (Google maps, Facebook) umožňuje svým uživatelům velice pohodlné ovládání. Na podzim roku 2010 jej se svými kolegy založil student VŠE Jan Mittner, který během svého studia postrádal přehledný a kvalitní web pro domlouvání spolujízdy. Ačkoli v době vzniku nebyl Jizdomat.cz prvním portálem svého druhu v České republice, díky novým prvkům a snadnému ovládání se stal jedničkou na českém trhu.

Jízdomat.cz za krátkou dobu dokázal přilákat 60 000 návštěvníků měsíčně, přes 33 000 registrovaných uživatelů, 32 000 fanoušků na Facebooku a nadále rychle roste.