Série unikátních videonávodů ukazuje jak na PREMIER system

Moderní způsob, jak seznámit potenciální i začínající uživatele s funkcemi svého ERP systému, zvolila česká společnost PREMIER system, a.s. Nad rámec pravidelných workshopů a školení pořádaných v Praze, Ostravě a Plzni zveřejňuje na svých stránkách www.premier.cz také unikátní tematické videonávody. (TZ)

Ty zájemcům názornou formou pomáhají zvládnout základní i pokročilé funkce systému. Výhody videoškolení jsou nasnadě. Zaměstnanci, kterým stačí informace ve stručné podobě, ušetří čas za účast na workshopu i finanční prostředky za registraci a za cestovní náklady. Videa se dají mezi zaměstnanci snadno přeposílat a mohou zároveň sloužit jako podklady pro interní zaškolení pracovníků.

V současné době je zájemcům k dispozici trojice videí:

úvodní seznámení se systémem PREMIER,

návod pro  datový prohlížeč Unigrid,

představení nových možností automatického zasílání přehledů E-agent.

Celkově si výuková videa k dnešnímu datu přehrálo více než tisíc lidí. Další návody na témata procesní plánování a řízení zakázek, hromadná tvorba a rozesílání faktur a řízení workflow budou zveřejněny v krátké době.

Více informací rádi poskytneme na www.premier.cz nebo na níže uvedených kontaktech:

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako plně česká firma s vlastním know-how a je nyní předním producentem informačních a ekonomických systémů na českém trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 17leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost Premier system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3200 subjektů (více než 10 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na http://www.premier.cz.