NextiraOne Czech opět obhájila certifikaci Cisco Gold Partner

Praha, 24. října 2012 – Společnost NextiraOne Czech získala i pro další rok certifikaci Cisco Gold Partner – nejvyšší stupeň ocenění pro partnery společnosti Cisco. NextiraOne Czech byla zároveň společností Cisco vyhlášena partnerem roku 2012 v kategorii velkých zákazníků. (TZ)

Certifikace Cisco Gold Partner potvrzuje odborné znalosti specialistů NextiraOne Czech při implementaci špičkových technologií a poskytování služeb v oblasti datových center, jednotné komunikace, konvergovaných síti, kontaktních center či kamerových systémů.

Pro opětovné získání certifikace Cisco Gold Partner musela NextiraOne Czech splnit celou řadu náročných požadavků, včetně prokázání technické specializace personálu, kvality zákaznické podpory a schopnosti realizovat projekty k vysoké spokojenosti svých zákazníků. Společnost NextiraOne Czech přitom vyhověla všem podmínkám v oblasti prodeje, implementace i poskytování servisních služeb pro řešení Cisco.

„Každým rokem rozšiřujeme a prohlubujeme naše znalosti o technologiích Cisco, které tvoří základ naší nabídky výkonných a efektivních řešení ICT,“ řekl Petr Hübl, generální ředitel společnosti NextiraOne Czech. „Naše spolupráce má pevné základy na nadnárodní úrovni a rozhodně ji budeme dále rozvíjet.“

Společnost NextiraOne Czech získala v nedávné době rovněž certifikaci Cisco Advanced Data Center Architecture Specialized Partner, která prokazuje pokročilé znalosti konzultantů a servisních specialistů pro návrh, implementaci a správu integrovaných řešení Cisco, určených pro datová centra.

O společnosti NextiraOne

NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy a v USA s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních specialistů a konzultantů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.