Nová Toshiba WT310 přináší maximální mobilitu a flexibilitu pro profesionální uživatele tabletů

Praha, Česká republika, 3. května 2013 – Toshiba Europe GmbH oznamuje uvedení tabletu pro potřeby profesionálních uživatelů, kteří vyžadují maximální mobilitu a flexibilitu – tablet WT310 s operačním systémem Windows 8 Pro. Tento výkonný tablet je dodáván s nejnovější technologií Intel® a má dostatek vestavěné SSD paměti, aby poskytl rychlou a produktivní mobilní práci za všech podmínek. Široká škála možností připojení, stejně jako možnosti ovládání dotyky až deseti prstů nebo rozpoznávání rukopisu dokazuje univerzální možnosti tohoto ultra mobilního zařízení. V Evropě se profesionální tablet Toshiba WT310 začne prodávat ve druhém čtvrtletí roku 2013. (TZ)

Zaměřeno na obchodní funkce

„Jsme svědky masivního růstu zájmu o tablety mezi profesionály,“ řekl Matt McDowell, marketingový ředitel divize digitálních produktů a služeb společnosti Toshiba Europe GmbH. „Jako průkopník v oblasti mobilní komunikace odpovídáme na tuto poptávku zcela novým zařízením. Mnoho obchodních uživatelů ocení jeho robustnost a přidané funkce. WT310 je všestranným tabletem, který je navržen s ohledem na potřeby mobilních uživatelů z řad malých a středních podnikatelů a firem.“ Toshiba WT310 s Windows 8 Pro je optimalizován pro kancelářskou práci. Rukou psané poznámky s využitím pera DigitizerPen jsou převedeny do editovatelných textových dokumentů. Tablet umožňuje uživatelům přenášet ve vysoké kvalitě obraz z WT310 na kompatibilní televizor buď bezdrátově s využitím technologie Intel® Wireless Display, nebo s využitím rozhraní Micro HDMI®. Volitelná kolébka (docking station) s dalšími porty umožňuje pohodlně propojit tablet s dalšími perifériemi, jako je myš, klávesnice nebo externí pevný disk. WT310 naplní obchodním cestujícím i flexibilním mobilním uživatelům všechny specifické profesní potřeby.

Pokročilé zabezpečení a správa dat

S použitým antireflexním Full HD displejem o úhlopříčce 29,5 cm (11,6″) s možností ovládání až deseti prsty je tablet WT310 skutečným profesionálem, který je vždy připraven k práci v kanceláři, doma nebo na cestách. WT310 byl testován tak, aby dostál vysoké kvalitě a standardům spolehlivosti pro intenzivní každodenní použití společnosti Toshiba. Všechna data uložená na WT310 jsou chráněna pro případ náhodného pádu, nárazu nebo velkého zatížení. Kromě toho poskytuje řadu pokročilých zabezpečení a předinstalovaných funkcí pro správu dat. Funkce Intel® Anti-Theft například snižuje riziko neoprávněného přístupu a Trusted Platform Module (TPM) chrání lokálně uložená důležitá data. Mobilní profesionálové budou mít s WT310 vždy aktualizovaný systém, protože jejich IT oddělení mohou díky technologii Intel® Active Management snadno dálkově sledovat, udržovat, opravovat a aktualizovat toto zařízení (k dispozici u vybraných modelů).

Možnosti připojení

Chcete-li maximalizovat mobilní využití WT310, využijte vestavěné možnosti bezdrátové konektivity. Pro velmi rychlý přenos dat mezi mobilními přístroji, jako jsou chytré telefony, je vestavěn modul Bluetooth® 4.0. Pro využití mobilního širokopásmového připojení je WT310 vybaven Wi-Fi® b/g/n nebo a/g/b/n a podporuje možnosti HSPA+/LTE. Vestavěná technologie Intel® Wireless Display umožňuje uživatelům zobrazovat bezdrátově obsah displeje na velkém kompatibilním televizoru nebo projektoru. Navzdory tenkému provedení má tento profesionální tablet port USB 3.0 v plné velikosti pro velmi rychlý přenos dat mezi periferními zařízeními, port Micro HDMI® pro připojení k velké obrazovce a slot pro SD™ kartu, která může rozšířit kapacitu datového prostoru. Speciální kolébka pro WT310 (docking station), která je dodávána samostatně, obsahuje nejen HDMI® a USB porty, ale také Gigabit LAN pro rychlý a bezpečný přístup k podnikové síti a posouvá tak možnosti tabletu ještě dále.

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktu závisí na modelu a místní dostupnosti.

O společnosti Toshiba
Společnost Toshiba je přední světový inovátor při zavádění nových pokročilých technologií, diverzifikovaný výrobce a prodejce vyspělých elektronických a elektrických produktů, mezi které patří digitální spotřební produkty, elektronická zařízení a komponenty, energetické systémy včetně jaderných, průmyslové a sociální systémy infrastruktury a domácí spotřebiče.

Společnost Toshiba byla založena v roce 1875 a dnes provozuje globální síť více než 490 firem s 203 000 zaměstnanci po celém světě a ročním prodejem, který překračuje 6,3 bilionů jenů (77 miliard USD). Navštivte webové stránky Toshiba na adrese www.toshiba.co.jp/index.htm.

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.