Nové spínací hodiny SHT-6 umí automaticky synchronizovat čas

Holešov, 3. 5. 2013 – lídr českého trhu v oblasti relé a inteligentních elektroinstalací, společnost ELKO EP představila inovaci spínacích hodin, díky které se nemusíte starat o přesnost jejich chodu. (TZ)

Přesnost je pro každé hodiny tou nejdůležitější vlastností. Spínacím digitálním hodinám SHT-6 zaručuje maximální přesnost chodu synchronizace prostřednictvím externí antény z vysílače DCF77 z Frankfurtu nad Mohanem. Plná synchronizace času s přesností 0,1s za den, předurčuje tyto hodiny k ovládání jednotného času, kostelních zvonů, školních zvonků – uplatní se všude tam, kde je přesnost času rozhodující.

Nehrozí žádné vteřinové posuny, které by se mohly sčítat až do nepřesností v řádu minut. Synchronizace času probíhá průběžně a automaticky.

Stejně jako u předchozích modelů, jsou součástí spínacích hodin funkce jako je prázdninový režim, režim náhodného spínání pro simulaci přítomnosti v domě nebo možnost nastavení doby vypnutí pro úsporu elektrické energie.

Cena spínacích hodin SHT-6 je 2500,- Kč bez DPH.

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2012 dosáhl obrat společnosti téměř 259 milionů korun. Ve stejném roce se ELKO EP stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

Informace o společnosti ELKO EP www.elkoep.cz, vše o produktu iNELS je na www.inels.cz.