Výrobce ERP systémů PREMIER úspěšně obhájil certifikát kvality řízení

Praha, 24. červen 2013 – Tradiční český výrobce podnikových informačních systémů PREMIER system a. s. v těchto dnech úspěšně prošel auditem systému řízení jakosti dle normy ISO 9001:2008. Tento známý mezinárodně platný certifikát osvědčující kvalitu řízení vnitropodnikových procesů dle slov vedení společnosti výrazně pomáhá společnosti uspět ve výběrových řízeních i jednáních s obchodními partery v oblasti poskytování ekonomického softwaru. (TZ)

Takzvaný recertifikační audit proběhl ve společnosti PREMIER system ve spolupráci s certifikačním orgánem, nezávislou společností V4 Systems Ltd. se sídlem ve Velké Británii. Na základě výsledků auditu byla společnosti PREMIER system a.s. potvrzena platnost současného certifikátu normy ISO 9001:2008 na její veškerou činnost na další rok. Procesy ve společnosti tak splňují přísná pravidla dle normy pro jakost ISO 9001:2008.

„Osvědčení o kvalitě řízení vnitropodnikových procesů při vývoji a implementaci našeho software vnímáme jako důležitý signál směrem k našim tuzemským i zahraničním zákazníkům a obchodním partnerům. Certifikace nám samozřejmě rovněž pomáhají při výběrových řízeních,“ říká Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system (www.premier.cz).

Co říká norma ISO 9001

Certifikace systému managementu jakosti (Quality Management System) podle mezinárodní normy ISO 9001 vytváří v organizaci předpoklady pro trvalé poskytování výrobku nebo služby, který splňuje požadavky zákazníka a příslušných předpisů, zvyšování spokojenosti zákazníka, neustálé zlepšování všech firemních činností a zvýšení konkurenceschopnosti firmy.

Normy řady 9000 poskytují návod k vypracování a uplatnění efektivního systému managementu kvality. Nejsou specifické pro žádný druh produktů a dají se uplatnit ve všech oborech výroby a služeb.

Více informací naleznete na www.premier.cz

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 14leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost PREMIER system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 500 subjektů (více než 12 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.

Více informací naleznete na www.premier.cz