FedEx v České republice zavádí vnitrostátní expresní službu

PRAHA, 19. září 2013 — FedEx Express, pobočka největší expresní doručovací společnosti na světě FedEx Corp. (NYSE: FDX), oznámila, že v České republice zavádí vnitrostátní expresní službu, která doplní stávající mezinárodní expresní služby.   (TZ)

Nová vnitrostátní doručovací služba poskytne zákazníkům vysoce spolehlivé a pohodlné řešení pro zasílání spěšných zásilek v rámci České republiky. Tato služba navazuje na zavedení vnitrostátní služby ve Velké Británii, Švýcarsku, Spojených arabských emirátech, Itálii, Francii, Německu, Beneluxu a Dánsku. Současně se vnitrostátní expresní služba právě zavádí také v Maďarsku.

„Jsme rádi, že vnitrostátní doručovací služba FedEx je nyní dostupná i v České republice. Doplňuje naše portfolio služeb a výrazně podpoří obchodní růst našich zákazníků nejen zde v České republice, ale i v celé Evropě,“ uvedl Janos Pfiszter, senior manažer pro provoz FedEx Express Central and Eastern Europe.

„Naše nová doručovací služba zajišťuje dodání zásilky na libovolnou adresu v České republice, a to u hlavních ekonomických center převážně do druhého pracovního dne. Službu doplňuje funkce online sledování, která zákazníkům umožňuje kdykoli zkontrolovat stav své zásilky. Tuto službu doplňuje záruka vrácení peněz od společnosti FedEx.“

Nová služba se jmenuje FedEx Priority Overnight® a zahrnuje službu s přesným časem dodání u všech vnitrostátních zásilek do 68 kg na jeden balík. Dodání se v případě hlavních ekonomických center uskuteční převážně do druhého pracovního dne. Nová vnitrostátní služba společnosti FedEx může zákazníkům pomoci snížit objem zásob v přepravě a zároveň zviditelnit stav zásilek. Výsledkem je vysoký komfort pro zákazníka. Jako součást širšího portfolia doručovacích služeb FedEx vnitrostátní služba dále nabídne českým zákazníkům tu výhodu, že budou moci pohodlně spolupracovat s jediným poskytovatelem služeb pro vnitrostátní i mezinárodní doručování.

Služba FedEx Priority Overnight umožňuje doručování zásilek ze všech a do všech měst v České republice. Zákazníci společnosti FedEx v České republice mohou volat na tel. číslo 800 1 33339 nebo navštívit stránku fedex.com/cz, kde se dozvědí řešení pro své požadavky na vnitrostátní i mezinárodní doručování.

O společnosti FedEx Express

FedEx Express je největší expresní přepravní společností na světě, která rychle a spolehlivě dodává zásilky do více než 220 států a oblastí po celém světě. FedEx Express využívá globální leteckou a pozemní síť k urychlení dodání spěšných zásilek v přesně danou hodinu a den se zárukou vrácení peněz.

O společnosti FedEx

FedEx Corp. (NYSE: FDX) poskytuje zákazníkům a firmám po celém světě široké portfolio přepravních, online elektronických a obchodních služeb. Společnost s ročním obratem 45 miliardy dolarů nabízí integrované obchodní aplikace prostřednictvím provozních společností, které na trhu úzce spolupracují pod uznávanou značkou FedEx. Společnost FedEx se dlouhodobě řadí mezi nejuznávanější a nejdůvěryhodnější zaměstnavatele. Inspiruje svých více než 300 000 zaměstnanců k naprostému soustředění na bezpečnost, nejvyšší etické a profesní standardy a potřeby zákazníků a komunit. Pro další informace navštivte web news.fedex.com.