Perfektní detekce malwaru? TrustPort opět vítězem.

Brno, 17. února 2014 – Společnost TrustPort, výrobce bezpečnostních řešení pro počítače a mobilní zařízení, dnes oznamuje, že produkt TrustPort Antivirus 2014 opět získal první příčku ve srovnávacím testu nezávislé testovací laboratoře Virus Bulletin a obhájil tak své prvenství ve schopnosti detekovat malware. Poslední test probíhal na zařízeních s platformou Windows 8.1 a celkem bylo otestováno 44 různých programů výrobců  bezpečnostního softwaru. TrustPort se svým skóre 91,4 % detekce ostatní produkty opět porazil.   (TZ)

“…V testu se nevyskytly žádné potíže se stabilitou programu. Detekce dvoumotorového produktu byla excelentní – téměř perfektní v reaktivním testu a v proaktivním testování si produkt vysloužil také vysokou známku.  Během testu se v certifikační sadě neobjevily problémy, proto TrustPort získal další ocenění VB100 a potvrdil tak svá předchozí umístění”, řekl John Hawes, ředitel testovacího týmu Virus Bulletin.

Srovnání zahrnovalo sadu testů zkoumajících rezidentní detekci i detekci na vyžádání, rychlost propustnosti dat, schopnost skenování archivů, zatížení systémových zdrojů, reaktivní a proaktivní detekci a další. TrustPort Antivirus zastavil 100 % virů v testu skenování na vyžádání i v testu rezidentní ochrany. Software nespustil žádný falešný poplach. Tyto výsledky svědčí o kvalitě technologie, založené na více skenovacích jádrech a optimalizované pro nejlepší výkon.

„V dosažení takového skóre jsem pevně doufal. Do srovnávacího testu uskutečněného na platformě Windows 8.1 jsme dodali novou verzi našeho produktu, a byli jsme si jistí, že uvidíme skvělý výsledek. Naši uživatelé a fanoušci nám neustále pomáhají zlepšovat náš produkt tím, že nám sdělují své zkušenosti a názory. Jsem jim za jejich zpětnou vazbu vděčný. Vždy je prostor pro další zlepšení“, doplnil Pavel Mrnuštík, ředitel firmy TrustPort.

Profil společnosti TrustPort

TrustPort je přední výrobce bezpečnostního softwaru. V mnoha nezávislých testech se TrustPort řadí ke světové špičce v oblasti bezpečnostních řešení pro informační a komunikační technologie. Testy realizované společnostmi Virus Bulletin a AV-Comparatives potvrdily prominentní pozici TrustPortu v antivirovém odvětví. Produkty firmy TrustPort jsou nabízeny v několika jazykových mutacích a chrání firmy a domácnosti ve více než stovce zemí světa. Společnost TrustPort patří do Cleverlance Group, která se řadí mezi přední středoevropské podniky poskytující řešení a služby v oblasti informačních technologií.

Pro více informací prosím navštivte stránky www.trustport.com

http://www.trustport.com
http://www.trustport.com/blog
http://twitter.com/trustportnews