SILONky vydělávají miliardy korun

V Praze, 6. března 2014 – Moderní internetovou prezentaci pro předního výrobce polymerových směsí a polyesterových střiží, korporátní společnost SILON s.r.o., vytvořila na míru internetová agentura NETservis. (TZ)

SILON s.r.o. nabízí širokou škálu polotovarů sloužících pro další průmyslovou výrobu. Významně tak zásobuje výrobu v automobilovém a zpracovatelském průmyslu po celém světě. Samotný SILON působí kromě České republiky i v Německu a Kanadě. Roční obrat firmy činí přes 3,5 miliardy Kč, kapacita jejich roční výroby je 38 500 megatun vlákna a 55 megatun směsi.

První výrobek, podle něhož byla společnost nazvána, se jmenoval silon a byl používán pro dámské nylonové punčochy. Jejich produkty, jako jsou dětské či inkontinenční pleny, plastové části automobilů, trubky a kabely ve stavebnictví, části kancelářských židlí apod., jsou i dnes samozřejmou součástí našeho každodenního života.

K aktivitám SILONu patří i obecně prospěšné činnosti a účast na světových veletrzích. Jejich cílem je dlouhodobá podpora společnosti KAŇKA o.p.s. Té věnovala hodnotný finanční dar na nákup pohybového léčebného přístroje MOTOmed, který pomáhá handicapovaným dětem ke zlepšení pohybového aparátu. Již poněkolikáté se SILON také účastnil úspěšného veletrhu plastů a výrobků z pryže, veletrhu K 2013 v Düsseldorfu.

Internetová agentura NETservis s.r.o. zpracovala koncept nového webu, který bude důstojně reprezentovat korporátní firmu a zároveň provede návštěvníka přes důležité informace až ke konverzi. Byla zpracována unikátní grafika pro 7 stránek a šablon, kterých je celkem 14 typů. Pro zajištění kvalitního výsledku agentura spolupracovala s klientem na českém i anglickém textu a připravovala veškeré ilustrativní fotografie. V prezentaci byl zřízen automatický import katalogových listů z intranetu, pro usnadnění práce zaměstnancům, a zabezpečená zóna pro dlouhodobé klienty.

Důležité linky:

www.silon.eu/cz