Program ‘Acer Reliability Promise’ pro firmy se rozšiřuje o monitory a projektory

Praha, 23. června 2014 – Společnost Acer oznámila vylepšení svého programu ‘Acer Reliability Promise’, a to tím, že jej od 20. června rozšiřuje o monitory řady B6 a projektory řady P5. Monitory B6 a projektory P5 v sobě kombinují nejnovější zobrazovací technologie s chytrými Eco funkcemi pro dosažení dlouhodobě kvalitního zobrazení při nižších provozních nákladech. Acer se snaží neustále snižovat spotřebu energie, a přitom zlepšit uživatelský zážitek ze sledování obrazu. (TZ)

Program je zaměřen především pro malé a středně velké firmy (SMB/SoHo), kterým přináší přidanou hodnotu a chrání jejich investice. Zákazníci, kteří si v období od 20. června do 31. prosince 2014 koupí monitor Acer řady B6 nebo projektor řady P5 a zaregistrují jej do 30 dnů, budou moci během prvního roku požádat o náhradu ve výši 50 % z kupní ceny v případě, že bude tento zakoupený produkt v rámci záruky opraven, vyměněn či za něj obdrží zpátky peníze.

Program ‘Acer Reliability Promise’ je součástí pokračující strategické investice společnosti do podnikové sféry, která se zaměřuje na firmy, veřejný sektor a SMB zákazníky. Jejím cílem je nastavit průmyslový standard kvality a spolehlivosti. Tento program byl původně zahájen s notebooky TravelMate v srpnu 2013, poté v dubnu 2014 rozšířen o počítače Veriton a nyní pokrývá i dvě řady příslušenství. V současnosti jsou jeho součástí i další produkty a flexibilnější registrační proces. 

Kromě toho nabízí program Acer Reliability možnost migrace na Windows 8.1, a to efektivním způsobem po ukončení bezpečnostních aktualizací a technické podpory operačního systému Windows XP, která skončila 8. dubna tohoto roku.

Podrobnosti programu

  • Reliability Promise: Pokud se notebook Acer TravelMate nebo stolní počítač Veriton zařazený do programu porouchá a je v rámci záruky opraven nebo vyměněn v prvním roce od koupě, slibuje společnost Acer nejen opravu zdarma, ale také vrácení 50 % z kupní ceny zákazníkovi pro až 50 počítačů z jedné společnosti.

  • Registrace: Zákazník musí produkt pro zařazení do programu zaregistrovat do 30 dnů od koupě.

  • Období platnosti programu:

KATEGORIE PRODUKTŮ

Notebooky TravelMate

Počítače Veriton

Monitory řady B6
Projektory řady P5

OD

1. srpna 2013

1. dubna 2014

20. června 2014

DO

31. prosince 2014

31. prosince 2014

31. prosince 2014

 

  • Produkty zařazené do programu:

Notebooky TravelMate

Počítače Veriton

Monitory řady B6

Projektory řady P5

Řada X3

Řady X–M–N–Z 2

B196

P5207B

Řada P2

Řady L–X–M–N–S–Z 4

B226

P5307WB

Řada P4

Řady L-X–M 6

B236

Řada P6

B246

B276

B286

B296

B326

Podrobné informace včetně podmínek vztahujících se ke každému bodu programu naleznete na stránkách:

https://acerpromise.com/   

O společnosti Acer

Společnost Acer, která se zabývá hardwarem, softwarem a službami, byla založena již v roce 1976. Zaměřuje se na výzkum, návrh, marketing, prodej a podporu inovativních produktů, které zlepšují každodenní život lidí. Mezi nabízené produkty společnosti Acer patří počítače, monitory, projektory, servery, tablety a chytré telefony. Všechno to jsou nástroje, které našim zákazníkům umožňují prozkoumávat až za hranice možností a získávat více zkušeností. Společnost Acer, která zaměstnává 7 500 lidí, je čtvrtou největší firmou na světě vyrábějící počítače (IDC 2013) a v roce 2013 dosáhly její tržby 12,02 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte stránky www.acer.cz.