Skupina GTS spouští službu Sjednocená komunikace

Praha/Varšava, 21. července 2014 – Skupina GTS Central Europe (GTS), přední poskytovatel integrovaných telekomunikačních řešení a služeb datových center ve střední a východní Evropě, představuje novou službu Sjednocená komunikace, která propojuje hlasové služby, zasílání zpráv a nástroje pro spolupráci v jediném řešení. (TZ)

Řešení GTS Sjednocená komunikace propojuje širokou škálu komunikačních nástrojů pro spolupráci do jedné platformy, která umožňuje firmám zvyšovat efektivitu a výkonnost s nižšími náklady. Tato služba je dostupná pro všechny notebooky, chytré telefony i tablety s běžně rozšířenými operačními systémy. Díky jedinému rozhraní mohou zaměstnanci snadno přecházet mezi zasíláním zpráv, hlasovými službami a nástroji pro sdílení plochy v reálném čase, na jakémkoli místě.

IT ředitelé neustále hledají nové technologie, které dokážou minimalizovat náklady, slučovat zdroje a zjednodušovat strukturu procesů. Současně však stále více zaměstnanců potřebuje být mobilní a vyžaduje lepší integrované aplikace, které jim pomohou pracovat efektivněji na kterémkoli přístroji. Cenový model nastavený na platbu za uživatele zajišťuje firmám spolehlivou kontrolu nákladů a flexibilitu, která doposud nebyla možná. Mezi klíčové služby, které jsou součástí této platformy, patří: IP telefony, zasílání zpráv, zobrazení přítomnosti, snadno ovladatelné a praktické aplikace pro notebook a mobilní telefon, vytáčení kliknutím s propojením na Outlook, sdílení plochy a telekonference.

„Jsme velice rádi, že můžeme nabízet stále nová řešení, která vychází vstříc potřebám našich firemních zákazníků, a nabídnout jim praktickou službu, která propojuje odlišné typy komunikačních nástrojů na jediné přehledné platformě,“ uvedl Sunny Kumar, viceprezident marketingu a firemního rozvoje skupiny GTS. „Sjednocená komunikace dává firmám možnost být nejenom efektivnější a zlepšovat pracovní podmínky zaměstnancům, ale umožňuje také přehledně kontrolovat náklady a vyvarovat se vysokým investicím, které jiná řešení vyžadují.“

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS), jejímž vlastníkem je Deutsche Telecom AG, je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 35 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.