Skype představil novou verzi 7.0 pro Windows a videohovory mezi aplikacemi Skype a Lync

Praha 9. prosince 2014 – Skype oznámil vydání nové verze 7.0 pro operační systém Windows. Kromě lepšího barevného kontrastu a přehlednějšího zobrazení kontaktů vyniká aktualizace 7.0 zejména svou přizpůsobivostí na dotykové obrazovky, ovládání je tak mnohem rychlejší a jednodušší. Skype také učinil další krok v propojení oblíbené aplikace a byznysové komunikační platformy Lync. Nově mohou všichni uživatelé Skype uskutečňovat videohovory i se svými kontakty v Lync a naopak. (TZ)

,,Jsme rádi, že se nám daří stále více propojovat Skype a Lync, již před rokem jsme tyto dvě aplikace spojili zprávami a audiohovory a nyní přinášíme i videohovory. Věříme, že to našim uživatelům ušetří mnoho času a energie jak v práci, tak v osobním životě,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype Česká republika.

Skype i nadále pracuje na neustálém zdokonalování svého produktu, a to i na základě nápadů a komentářů svých uživatelů. V případě jakýchkoli návrhů na vylepšení funkce aplikace Skype mohou uživatelé využít například blog Skype Community, Twitter nebo Facebook společnosti Skype.

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně nawww.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.