Unicorn Systems dodal mobilní aplikaci pro objednávkový systém společnosti ALBI

Mobilní aplikace od Unicorn Systems pomáhá obchodním zástupcům ALBI efektivně prodávat kdekoliv a kdykoliv. Realizaci aplikace zajistil tým pro vývoj mobilních aplikací iCom Vision, který je součástí Unicorn Systems. (TZ)

Mobilní tabletové řešení umožňuje komfortní vystavení objednávky a sledování dodávky zboží obchodním zástupcem přímo u zákazníka. Obchodní zástupce má prostřednictvím tabletu jednoduše k dispozici nejen informace o produktech, ale i důležité údaje týkající se klienta, jako jsou historie objednávek, fakturace a detaily platební disciplíny.

Celé řešení se skládá z tabletové aplikace pro operační systém Android společnosti Google a back-endové serverové platformy realizované v prostředí .NET a SQL databáze společnosti Microsoft. Řešení zajišťuje komunikaci a kompletní synchronizaci dat mezi mobilními zařízeními v terénu a hlavním podnikovým systémem společnosti ALBI. Mobilní aplikace pracuje v off-line režimu, aby spolehlivě fungovala, i pokud se obchodník nachází na území bez kvalitního pokrytí mobilním datovým signálem. Toto řešení, dodané společností Unicorn Systems, pomáhá obchodním zástupcům nejen na území České republiky, ale i na Slovensku a od příštího roku v Polsku.

„V minulosti jsme již využívali jinou mobilní aplikaci, nicméně nesplňovala naše nároky. Proto jsme se rozhodli pro nové řešení, které nám umožňuje být plně digitální, a nahradit tak papírové katalogy. Taková aplikace, která by nám plně vyhovovala a splňovala požadavky na User Experience na trhu nebyla, proto jsme se rozhodli aplikaci společně s firmou Unicorn Systems vyvinout. Klíčovými přínosy tohoto řešení jsou rychlost, úspora času a snadná dostupnost obchodních informací v rámci jedné tabletové aplikace,“ uvádí Jan Hajič, IT manager, ALBI Česká republika.

„Velice nás těší, že jsme mohli klientovi poskytnout mobilní aplikaci, která umožňuje zlepšit a zrychlit přístup k informacím a využít výhod mobilních technologií,“ dodává Jan Jaroš, obchodní ředitel, Unicorn Systems.

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.

O ALBI Česká republika

Více než 20 let dělá ALBI radost Vám i Vašim blízkým. Její motto zní jednoduše:  „Malý dárek pro velkou radost.“

Společenské hry, přání do obálky nebo originální dárek, navíc pěkně zabalený – to jsou hlavní obory, kde je ALBI jedničkou na českém trhu. Cílem společnosti je nejen spokojený zákazník, ale i spokojený zaměstnanec. Jen tak dokáže šířit svoji značku s dávkou humoru, a především nápadu. Tým ALBI tvoří na 200 zaměstnanců, kteří výrobky vyvíjejí, zajišťují jejich prodej a servis. Díky týmu obchodních zástupců a merchandiserů zboží dodává k více než dvěma tisícům zákazníků. V posledních šesti letech firma ALBI vybudovala síť již 21 originálních značkových prodejen. Hlavní sídlo společnosti ALBI se nachází v Praze, ale s dceřinými společnostmi se setkáte také na slovenském a polském trhu.

Více informací o ALBI a jejích produktech se dozvíte na www.albi.cz.