6000 filmů kdykoliv a odkudkoliv

S první 4diskovou storage od společnosti ZyXEL máte k dispozici diskovou kapacitu 24TB.   Ideální pro osobní cloud. Přináší perfektní komfort ukládání, mobilitu a ochranu dat, dostupných kdykoliv a odkudkoliv. (TZ)

Společnost ZyXEL Communications, přední světový dodavatel síťových řešení nové generace, uvádí na trh 4diskové úložiště pro osobní cloud NAS540. Toto síťové úložiště (NAS), které je kompatibilní s řadou úložných zařízení a platforem, podporuje diskovou kapacitu až 24 TB. NAS uživatelům umožňuje zabezpečit soubory před jakoukoli ztrátou a sjednotit správu souborů díky větší mobilitě a komfortu při vysoké rychlosti.

Zásluhou nástupu mobilních zařízení a cloudových služeb je naše každodenní komunikace okamžitá a komfortní. Soubory uložené v počítačích, telefonech, tabletech či discích v cloudu jsou jako dílky, ze kterých se skládá náš život. Jejich správa ovšem často působí jako náročný úkol. A když se přidá ještě neočekávaná porucha zařízení, katastrofa je na spadnutí.

Zálohujte vše, synchronizujte odkudkoli

ZyXEL NAS540 je váš osobní cloud pro snadný a bezpečný vzdálený přístup k souborům, zálohování, synchronizaci a sdílení. Prostřednictvím bezplatné služby DDNS od ZyXELu si mohou uživatelé vytvořit personalizovaný odkaz, který jim umožňuje připojit se ke vzdálenému zařízení ZyXEL NAS540 z jakéhokoli počítače s internetovým připojením. Pomocí platformy ZyXEL zCloud 2.0 mohou uživatelé přistupovat k souborům ze svých zařízení se systémem Android nebo iOS či tato zařízení používat k přehrávání souborů uložených v NAS na širokoúhlých obrazovkách a monitorech.

Aplikace ownCloud pak uživatelům umožňuje používat úložiště NAS540 k synchronizaci souborů s počítači se systémy Windows, MAC OS X, Android, iOS, a dokonce Linux. NAS540 je rovněž kompatibilní s populárními cloudovými platformami, jako je Google Drive (Disk Google) a řada dalších.

ZyXEL NAS540 podporuje také technologie RAID 1, 5, 6 a 10. To znamená naprosto spolehlivou ochranu před jakýmkoli selháním pevného disku. Když se kterýkoli z disků porouchá, uživatelé mají přesto přístup k souborům a po výměně porouchaného disku mohou obnovit obvyklou ochranu RAID.

Vynikající rychlost a výkon – okamžitý přístup k datům

Zařízení ZyXEL NAS540, které obsahuje dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz a 1 GB paměti DDR3 RAM, uživatelům pomáhá zvládat náročné a časté úkoly správy dat v síti. Je vybaveno konfigurací RAID-5, dvěma ethernetovými LAN porty s možností agregace linek, rychlými porty USB 3.0 a slotem pro SD kartu s podporou nejnovější technologie SDXC. NAS540 nabízí rychlost čtení až 130 MB/s, rychlost zápisu až 48 MB/s a prakticky okamžitý přístup pro přenos fotografií ve vysokém rozlišení z USB disků nebo fotoaparátů.

ZyXEL NAS540 podporuje pevné disky o celkové kapacitě až 24 TB. Jinými slovy pojme zhruba 6 000 filmů, 4 miliony hudebních skladeb nebo 6 milionů fotografií! Můžete do něj uložit doslova každý soubor, který potřebujete pro práci nebo zábavu. NAS540 od ZyXELu vám pomůže se správou všech vašich souborů, které budou zabezpečené a spolehlivě chráněné.

O společnosti ZyXEL Communications

Společnost ZyXEL Communications Corp., založená v roce 1989, je přední světová společnost v oboru síťových technologií, která nabízí inovativní a spolehlivá internetová řešení. Jako jeden z prvních výrobců modemů prošel ZyXEL řadou transformací v rychle se vyvíjejícím odvětví sítí. V současnosti je ZyXEL jednou z mála společností na světě, které dokáží nabídnout kompletní síťová řešení telekomunikačním operátorům, malým až středním podnikům i uživatelům v digitální domácnosti, a to v široké škále implementačních scénářů. K řešením pro telekomunikační společnosti patří zařízení pro ústředny (COE), zařízení v objektu zákazníka (CPE), síťová zařízení pro drátový i bezdrátový přístup či páteřní switche. Řešení pro malé a střední podniky i pro velké společnosti zahrnují unifikované bezpečnostní brány, LAN switche, WLAN a IP telefonii. K řešením pro digitální domácnost patří zařízení pro připojení k síti a multimediální řešení.