S novou aplikací MHD pro Gear se již v dopravních spojích neztratíte

Chytré hodinky značky Samsung spolehlivě provedou své majitele městskou hromadnou dopravou v Praze, Brně či Plzni díky dosud první aplikaci pro spoje MHD. Rozšiřování o další česká i slovenská města je v plném proudu. (TZ)

Praha, 20. ledna 2015 – Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak obohacuje své chytré hodinky Gear o další funkci. Nová aplikace MHD pro Gear umožňuje offline vyhledání nejbližší stanice MHD dle GPS, optimálně vypočítat trasu do cíle a odjezdy spojů i s přestupem, zobrazuje aktuální informace a naviguje uživatele do cíle. V současné době poskytuje informace o MHD ve velkých českých i slovenských městech. K Praze, Brnu či Plzni brzy přibude Ostrava, Hradec Králové a další větší česká i slovenská města. Za vývojem aplikace MHD pro Gear stojí slovenská společnost Casperise.

Aplikace MHD pro Gear je kompatibilní s modely Gear, Gear 2, Gear 2 Neo a Gear S. Uživatelé ji mohou zdarma stáhnout přes obchod Samsung Gear Apps, který naleznou ve spárovaném mobilním přístroji.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů a polovodičů. Vedeme také v oblasti Internetu věcí prostřednictvím, mimo jiné, našich iniciativ Digital Health a Smart Home. Zaměstnáváme 307 000 lidí v 84 zemích. Chcete-li zjistit více, navštivte naše oficiální webové stránky na adrese www.samsung.com a náš oficiální blog na global.samsungtomorrow.com.