Herní myš Ozone Argon OceloteWorld je nyní k dostání i v České Republice

Nová herní myš navržená celosvětově známým hráčem Ocelote a technickým týmem společnosti Ozone je jedna z nejvíce očekávaných novinek roku. (TZ)

Herní myš byla navržená celosvětově známým hráčem Ocelote a technickým týmem společnosti Ozone, tak aby uspokojila ty nejnáročnější potřeby herní komunity a zážitek ze hry byl co nejlepší.

Carlos “Ocelote” Rodrigez  o herní myši Argon OceloteWorld:

“Po testování mnoha různých ergonomických tvarů, senzorů a materiálů jsme s technickým týmem společnosti Ozone vyvinuli tu nejlepší herní myš, jakou jsem kdy testoval. Herní myš Argon Ocelote je extrémně pohodlná, dokonale přesná, má přesně ty vlastnosti, které profesionální hráč potřebuje”.

Funkce myši:
8200 DPI Laser senzor

Myš je vybavena vylepšeným herním laser senzorem ADNS 9800. Hodnota DPI je plně přizpůsobitelná a může být “za pochodu” změněna v rozmezí 100 až 8200. Výchozí hladiny jsou – 800/1800/4000/8200.

 

9 progamovatelných tlačítek

Tlačítka s ultra rychlou odezvou a speciálním přepínacím mechanismem pro maximální ovladatelnost zbraní. Hlavní tlačítka využívají kvalitní spínače OMRON pro úplnou kontrolu zbraní.
Pogumovaný povrch

Povrch myši je potažený vysoce kvalitním protiskluzovým materiálem. S touto myší nikdy neztratíte kontrolu nad Vaší hrou.
Herní myš Argon OceloteWorld je vybavena čtyřmi oranžovými diodami, které myši propůjčují skvělý vzhled a nabízí skvělý zážitek pro hráče.

128 kB  paměť a nastavitelná hmotnost

Díky vestavěné paměti a exklusivnímu softwaru OZONE OCELOTEWORLD si můžete uložit svá nastavení až do pěti nezávislých profilů.

Myš je dodávána se čtyřmi závažími o hmotnosti 4,5 g. Přidejte je podle Vašich preferencí
a získejte ideálně vyváženou myš přesně na míru.

Inteligentní oboustranná konstrukce

Zajišťuje maximální přesnost a pohodlné ovládání jak pro praváky i leváky.

Pro více informací:
Ozone Argon Ocelote MSRP: 1585 CZK
Distributor pro Českou Republiku: Abacus Electric s.r.o.