Jedinečné vánoční zážitky s MasterPass

Společnost MasterCard představuje na českém trhu nové partnery svojí globální platební služby MasterPass. Na internetových stránkách STUDENT AGENCY a Národního divadla můžete nyní platit jednoduchým a rychlým způsobem, pouze pomocí jednoho tlačítka MasterPass. V rámci podzimní kampaně navíc zmínění prodejci nabízí zvýhodněné divadelní vstupenky a autobusové jízdenky. (TZ)

Podle výzkumu společnosti MasterCard Češi měsíčně utratí za svoje koníčky
a zábavu 3 % ze svých příjmů a další 2 % tvoří náklady na dopravu. V případě volnočasových aktivit uvádí drtivá většina respondentů (87 %) maximální částku útraty ve výši 3 000 Kč. Pouze 1 % dotázaných je ochotno investovat měsíčně do svých koníčků více než 6 000 Kč. Polovina respondentů ví alespoň přibližně, za jaké aktivity platí. Zhruba čtvrtina lidí je pak schopna vyjmenovat svoji útratu přesně. Co se týče nakupování na internetu, tuto možnost využívá stále více obyvatel, zejména z důvodu úspory času a leckdy i peněz, neboť lze využít akčních nabídek.

Jednou z nich je i právě probíhající akce Národního divadla. Stačí si do konce listopadu vybrat z pestré nabídky představení, ať už baletu, opery, nebo činohry, a lístky zaplatit pomocí služby MasterPass od MasterCard. Zákazník tak obdrží vstupenku s 10% slevou na jakékoliv představení ve Zlaté kapličce, a to i na produkce v novém roce.

Společnost MasterCard přinesla také revoluci do dopravního sektoru. Jízdenky na vlak nebo autobus lze u vybraných dopravců koupit v předstihu pomocí jednoduchého způsobu placení prostřednictvím MasterPass. Cestující se tak vyhnou frontám u pokladen, jelikož mohou na nádraží zamířit přímo na palubu dopravního prostředku. Společnost STUDENT AGENCY, největší dopravce na dálkových autobusových linkách a nový partner MasterPass, poskytuje v listopadu 10% slevu z ceny vybraných mezinárodních autobusových jízdenek
v podobě kreditu na další nákup. Získání slevy se vztahuje výhradně na transakci uskutečněnou pomocí MasterPass.

„Globální platební služba MasterPass je jednou z nejrychlejších platebních služeb na světě, což nakupujícím na internetu znatelně usnadňuje nejenom platbu, ale také celý proces nakupování. Ve spolupráci s našimi partnery se snažíme zákazníkům přinášet vždy něco navíc. V předvánočním období lidé mohou svým blízkým koupit krásný zážitek v podobě vstupenky do divadla nebo mohou vyrazit nasát sváteční atmosféru do neobvyklých adventních destinací
v zahraniční,“ říká Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard.

MasterPass je snadný způsob bezpečného nákupu na internetu. Díky této službě od společnosti MasterCard rychle a pohodlně zaplatíte online u více než 250 000 obchodníku po celém světě.

O společnosti MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozujeme nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi. Sledujte nás na Twitteru @MasterCardNews, připojte se k diskusi na CashlessPioneers Blog a přihlaste se k odběru nejnovějších zpráv v Engagement Bureau.