Ve Vltava-Labe-Press pokračují transformace v obchodních týmech

K dnešnímu dni končí své působení ve vydavatelství Vltava-Labe-Press ředitel inzerce Daniel Pečenka. Jeho agendu přebírá dočasný obchodní ředitel Blahoslav Fořt. (TZ)

„Pokračujeme v plánované transformaci obchodních týmů mediálního domu VLP. Panu Pečenkovi děkuji za jeho práci a přeji mu mnoho pracovních úspěchů v jeho další kariéře,“ uvedl Milan Mokráň, výkonný ředitel VLP.

Od 1. března inzertní tým posílí Jiří Bubeníček. Bubeníček přichází z vydavatelství Economia, kde zastával funkci zástupce ředitele inzerce.

O VLP

Vltava-Labe-Press je druhé největší české vydavatelství s tržním podílem 16,2 % na českém trhu a od listopadu 2015 je součástí mediálního koncernu společnosti Penta. Do tohoto koncernu patří i největší slovenské vydavatelství News Media Holding. VLP vydává Deník, což je nejčtenější nebulvární deník v České republice a portfolio tvoří také lifestylové tituly Story, Glanc, Gurmet, National Geografic, Dům & Zahrada, Kondice, Kreativ Praktická žena, tradiční týdeníky Květy, Vlasta, Překvapení a Magazín Šíp. VLP vydává největší počet televizních časopisů TV magazín, TV star, TV mini, TV expres a Křížovkářský TV magazín. Součástí portfolia jsou rovněž tabletové magazíny Dotyk, Dotyk Byznys, Dotyk Styl Royal a Dotyk Styl Bydlení.