Deníky dnes vychází se speciálním logem

Do rukou dnes čtenáři dostávají výjimečné číslo Deníku. Dnes mimořádně Deníky vychází se speciálním letním logem a s letní přílohou. (TZ)

Logo se vztahem k obsahu bude Deník používat sice nepravidelně, ale určitě ne ojediněle. Čtenáři se mohou těšit na další aktuální varianty od artdirectora Jiřího Buška. „Kreativní úpravy loga, které známe od společnosti Google, nám umožňují vyzdvihnout důležitý prvek v Deníku. Věříme, že se čtenářům tento skvělý způsob, jak zdůraznit obsah novin, zalíbí,“ uvedl Roman Gallo, ředitel redakcí Deníku.

Letní příloha je plná dobrých zpráv, které se k létu hodí. Čtenáři zde naleznou servisní informace například kam vyrazit v parném létě k vodě, jak si poradit s cestovní nevolností, dehydratací nebo s jet lagem. Jak se vypořádat se dvěma měsíci volna, aby byli spokojení rodiče i jejich děti, nebo jak se v horkých dnech postarat o domácí miláčky. Určitě se cestovatelům budou hodit i informace, jak fotografovat o dovolené. V Deníku samozřejmě nebudou chybět kulturní tipy, na které jsou čtenáři zvyklí.