Časopis Překvapení slaví 20. narozeniny

Letošní jubilejní narozeninové Překvapení, které patří do portfolia vydavatelství Astrosat Media, vychází v pondělí 16. května 2016. K 20. narozeninám připravila redakce pro své příznivce speciální dárek – MAXIKŘÍŽOVKU formátu A2, aby si náruživí čtenáři a čtenářky mohli zaluštit „ve velkém.“ (TZ)

V narozeninovém čísle budou kromě obvyklých rubrik i speciální vzpomínková redakční nástěnka, extra křížovka ze života redakce a fotosoutěž „Nejlepší narozeninový dort“, v níž se prezentují snímky čtenářů, kteří pro redakci dort upekli. Radost udělá i rozhovor s herečkou Martou Vančurovou, která je známá tím, že rozhovory téměř neposkytuje. Pro narozeninové Překvapení udělala výjimku a mimo jiné se svěřila s tím, jaká byla coby dvacetiletá slečna.

„Za dvacet let rozdalo Překvapení čtenářům výhry v celkové hodnotě více než 224 263 085 korun a pěknými výhrami potěšilo 152 336 čtenářek a čtenářů,“ uvedla Iva Vondrová, šéfredaktorka Překvapení.

Unikátní koncept spojení příběhů ze života, ženských témat (móda, krása, recepty) a soutěžních křížovek a kvízů si získal oblibu mezi čtenářkami i čtenáři, z nichž někteří si kupují časopis od prvního vydání dodnes. Šance vyhrát za správnou tajenku pěknou cenu je pro mnohé čtenáře zajímavá, ovšem většina z nich oceňuje pestrý mix křížovek a luštění jako zábavnou a aktivní formu relaxace.

Navíc redakce Překvapení téměř každý měsíc připravuje speciály, jakou jsou Velikonoce či Vánoce s Překvapením, Příběhy ke kafíčku, Léto s křížovkou a letos nově vydaný speciál Překvapení – Dezerty a křížovky ke kafíčku.

Týdeník Překvapení dosahuje stabilních výsledků v počtu prodaného nákladu i v inzertních příjmech.

 

Astrosat Media s.r.o. patří do koncernu VLP, a.s., jehož vlastníkem je společnost ANGAUR, a.s. investiční skupiny Penta Investments.

Součástí portfolia jsou lifestylové tituly Story, Glanc, Gurmet, Kondice, National Geographic a dvouměsíčník Kreativ Praktická žena. Tradiční tituly zahrnují Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení a měsíčník Dům & zahrada. Součástí portfolia je také společenský týdeník Magazín Šíp. Astrosat Media také vydává suplement Moje rodina – Fajn život pro celostátní i regionální vydání Deníku.

Astrosat Media vydává širokou paletou televizních časopisů pokrývající poptávku všech cílových skupin: od luxusního televizního guidu TV star, přes mladistvý TV mini, zábavný TV expres a Křížovkářský TV magazín, až po televizní časopis TV magazín.

Vydavatelství Astrosat Media je aktivní v elektronických mediích. Všechny webové stránky jsou publikovány jako samostatné projekty s vlastním obsahem. Televizní program časopisu TV magazín je dostupný jako mobilní aplikace. Webová verze Magazínu Šíp se během jednoho roku dostala mezi deset nejnavštěvovanějších bulvárních webů.