Televizory Philips série 7000 přicházejí na český trh

Praha, 30. května 2016 – TP Vision, společnost vyrábějící televizory Philips, oznámila příchod letošních nových televizorů Philips řady 7000 na český trh. Tato modelová řada je určena náročnějším divákům a nabízí UHD, podporu HDR a novou technologii HDR Upscaler, díky které si mohou uživatelé vychutnat obraz v HDR z jakéhokoli zdroje. Všechny televizory série 7000 jsou vybaveny třístrannou technologií Ambilight. Vylepšená verze platformy Android TV dále díky řadě nových partnerů nabízí široký výběr aplikací a streamovaného obsahu a čtyřjádrový procesor zajišťuje jejich rychlý chod. Řada 7000 zahrnuje širokou škálu úhlopříček od 49″ (124 cm) až po 75″ (190 cm). Televizory této modelové řady je možné zakoupit již od 34 999 Kč. (TZ)

Philips 7101 a 7181 – kombinace HDR+ a inovativního designu

Philips 7101 a 7181 v sobě spojují pokročilé televizní technologie a představují řadu televizorů Philips s hodnotou 2 000 PPI kompatibilních se standardem HDR+.

Systém Premium Colour v těchto televizorech kombinuje široký barevný gamut s možností zpracování 2,25 triliónů barev a zajišťuje tak živé a současně přirozené barevné podání. Tyto televizory s bočním LED podsvícením využívají systém Micro Dimming Pro, technologii Perfect Natural Motion  i výkonné zpracování Pixel Precise UHD – výsledný obraz je tak ostrý a plynulý se zobrazením pohybu bez nežádoucích artefaktů. To vše bez ohledu na zdroji obsahu.

Systém Android TV, výkon čtyřjádrového procesoru a bezdrátová klávesnice zajišťuje snadný přístup k bohatému obsahu a široké škále aplikací.

Model Philips 7181 vyniká špičkovým zvukem a inovativním designem. Oba tyto směry jsou ještě zdůrazněné středovým stojanem a výkonnými, ale stále prostorově nenáročnými reproduktory umístěnými na přední straně televizoru těsně pod obrazovkou, které zajišťují úctyhodný výkon 45 W. Středový stojan zákazníkům umožňuje televizor umístit i na stolek užší, než je šířka televizoru.

Série 7101 je charakteristická svým minimalistickým vzhledem s reproduktory Multi-Ring zabudovanými do zadní stěny televizoru a špičkovým kovovým designem s tenkými nožičkami.

Třístranný Ambilight doplňuje u obou modelových sérií elegantní tmavý kovový rámeček, díky kterému televize okouzlí ještě před svým zapnutím. Díky prvotřídnímu evropskému designu a nadčasovému zpracování získal televizor Philips 7101 dvě prestižní ocenění z oblasti produktového designu – ocenění iF a Red Dot pro rok 2016, přičemž při udílení cen byla zohledněna kritéria jako inovace, kvalita zpracování, funkčnost a ekologická šetrnost výrobku.

Fotografie vítězného modelu a loga iF a Red Dot ke stažení zde.

Produktové fotografie ke stažení zde.

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem zaměřeným na oblast vizuální digitální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, v Brazílii, Argentině, Uruguayi, Paraguayi a vybraných státech Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

###

Obsah tiskové zprávy odpovídá skutečnosti v době publikování, která se může s časem měnit. Všechny zmíněné ochranné známky jsou majetkem svých vlastníků. Google, Android a ostatní ochranné známky jsou majetkem Google Inc.

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/press-room/

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs