Portál iDNES.cz chystá 16. Jarmark, už tuto sobotu 4. června

Jarmark OnaDnes.cz pořádají redakce OnaDnes.cz, eMimino.cz a Alík společně s nadací Terezy Maxové dětem a Nadací Agrofert. Bude o něco komornější a uskuteční se ve dvoraně v ulici Karla Engliše 519/11 na pražském Smíchově před budovou, kde sídlí mediální skupina MAFRA. Tady se původně konaly i první ročníky tradičního Jarmarku OnaDnes.cz. Pro prodejce je k dispozici 200 míst a pro děti dětský koutek. (TZ)

Mottem všech Jarmarků byla vždy pomoc potřebným, které vybírá Nadace Terezy Maxové dětem spolu s nadací Agrofert. Tentokrát získané peníze přispějí rodině Jiříčkových – početné pěstounské rodině s nemocnou dvouletou dcerkou.

Tradiční bazar věcí ze skříní čtenářek i jejich dětí přijde podpořit Miss ČR 2003, moderátorka a modelka Lucie Křížková, která do charitativní dražby darovala oblečení ze svého šatníku, stejně jako modelka Helena Houdová. Dražit se budou tradičně i věci Terezy Maxové a Moniky Babišové.

„Na Jarmarku se postaráme i o vaše děti, aby se vám lépe nakupovalo. Web eMimino.cz má přichystaný přebalovací koutek a malé občerstvení. Starší děti můžou navštívit dětský koutek Alik.cz a vyzkoušet podlahový projektor Magic Box nebo interaktivní zábavu a fyzikální pokusy prezentované sdružením Věda nás baví,“ říká vedoucí magazínu OnaDnes.cz Pavla Matějů.

Symbolické dvacetikorunové vstupné bude slosovatelné a v jeho rámci dostanou návštěvníci sobotní výtisk MF DNES.