Pepa.cz spustil novou video kampaň

„Po výborných zkušenostech s animovanou video kampaní v minulém roce jsme se letos pustili do série hraného videa.Jedná se o pět spotů, které si vtipně pohrávají s českými příslovími a lákají na naši letní nabídku. Videa použijeme především na sociálních sítích s cílem získat nové uživatele, se kterými pak budeme pracovat v rámci remarketingové strategie,“ popisuje Jana Bačová, marketingová ředitelka slevového serveru Pepa.cz. (TZ)

První dva spoty „Na Pepa.cz si vyberete dovolenou za chvíli“ a „Udělejte si radost ještě dnes“ jsou k dispozici zde:https://www.youtube.com/watch?v=yEp-U1OJ4xk, https://www.youtube.com/watch?v=fKQojKD8bL8. Ostatní videa budou do kampaně postupně zařazována.

Kampaň vznikala ve spolupráci s firmou ManaWorld (http://www.manaworld.eu/# )a konzultace probíhala také s mediální agenturou MediaCom.
O Pepa.cz
Slevový portál Pepa.cz odstartoval v lednu roku 2011 a ihned po spuštění se držel mezi TOP 5 tuzemskými slevovými portály. V současné době je s obratem 363 milionů Kč (za rok 2015) dvojkou na českém trhu. Specializuje se především na kategorii tuzemského i zahraničního cestování. Portál působí také na Slovensku jako Jožko.sk.