Společnost OKNA.EU na letošním ročníku veletrhu FOR ARCH 2016

Praha 3. 11. 2016 – Již tradičně se společnost OKNA.EU zúčastnila podzimního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se letos konal 20. – 24. září 2016 v Letňanech. Zástupci společnosti na veletrhu představili novinky v portfoliu firmy, které dokazují, že tepelně a technicky dokonalá okna lze za stejnou cenu ještě dále zdokonalovat a navíc s vylepšeným designem. (TZ)

Jednou z novinek v portfoliu společnosti OKNA.EU je hliníkové okno Heroal Exclusiv V77.HI určené pro moderní pasivní domy a plastové okno Trocal CL 88. Kvalitu výrobků a služeb oceňují zákazníci společnosti OKNA.EU svými referencemi a doporučením. „Pozvali jsme na náš stánek známé osobnosti, které jsou našimi spokojenými zákazníky a produkty OKNA.EU mají na svých domech. Jsme rádi, že náš stánek navštívila zpěvačka Dara Rolins, moderátorka Agáta Prachařová a zpěvák či moderátor Jakub Prachař,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU. Všichni se o své zkušenosti podělili s dalšími návštěvníky veletrhu a produkty OKNA.EU jim doporučili. Stánek společnosti OKNA.EU navštívil i olympionik a badmintonista Petr Koukal, který při té příležitosti předal cenu výherci fotografické soutěže.

Již druhým rokem pořádala společnost OKNA.EU fotografickou soutěž o okna za 100 000 korun. Účastníci soutěže posílali do soutěže fotografie oken z celého světa. Do soutěže se přihlásilo skoro 200 soutěžících, ze kterých odborná porota ve složení Ing. Jiří Chomát, ředitel společnosti OKNA.EU, Ing. arch. Adam Fröhlich a sportovec Petr Koukal, vybrala 20 fotografií, které postoupily do druhého kola. Výherce byl vybrán pomocí hlasování veřejnosti na stránkách společnosti OKNA.EU. Stal se jím pan Rudolf Pavlík, pro jehož fotku hlasovalo více než 1700 lidí. Poukaz na okna za sto tisíc korun převzala zástupkyně výherce během slavnostního předávání.

-KONEC-

OKNA.EU

Společnost OKNA.EU nabízí okna plastová, plastohliníková, hliníková, dřevohliníková či okna dřevěná, která jsou vyráběna na nejmodernějších výrobních linkách v České a Slovenské republice. V oblasti okenních a dveřních konstrukcí disponuje více než 20letou praxí.  Nepřekročitelnou podmínkou pro zařazení daného produktu do nabídky společnosti OKNA.EU je vždy prokázaný soulad se zásadami programu „zaručeně kvalitní okna“.

Více o společnosti na www.okna.eu a www.zarucenekvalitniokna.cz