Společnost OKNA.EU prodlužuje fotosoutěž o výhry za více než 200 000 Kč

Praha 27. 7. 2017 –  Společnost OKNA.EU a portál Svépomocí.cz se rozhodli prodloužit letošní ročník fotosoutěže. Zájemci se můžou zapojit a zaslat fotografii do 13. 8. Celková hodnota výher je vyšší než v předchozích ročnících, stejně jako finální počet výherců. Poukazy na okna letos můžou vyhrát až čtyři soutěžící. Princip soutěže zůstává ovšem stejný.

„Rozhodli jsme se prodloužit termín pro nahrání soutěžních fotografií a umožnit dalším soutěžícím se zapojit do letošního ročníku fotografické soutěže. Letos jsme ve spolupráci s portálem Svépomocí.cz vyhlásili již třetí ročník této soutěže, ve které můžou zájemci soutěžit o ceny v hodnotě více než 200 000 Kč,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU, která již více než dvacet let prodává okna plastová, plastohliníková, hliníková, dřevohliníková i dřevěná okna.

Pro zapojení do soutěže o moderní a kvalitní okna z nabídky společnosti OKNA.EU je třeba pořídit fotografii zajímavého, netradičního, nápaditého nebo klidně obyčejného okna a po krátké registraci ji vložit na stránku www.okna.eu/soutez nebo prostřednictvím odkazů na www.svepomoci.cz. Celé znění pravidel je k dispozici na www.okna.eu/soutez.

Okna společnosti OKNA.EU, o které se v soutěži hraje, si můžou zájemci prohlédnout například v prémiových showroomech v Praze-Pankrác a v Říčanech-Modleticích. Letos společnost OKNA.EU rozšířila showroom Praha-Pankrác o bezrámové centrum o rozloze více než 500 m2. Zájemci se zde mohou seznámit s celoprosklenými rohy, bezrámovým zasklením, bezprahovým řešením otvíravých dveří a posuvných portálů, velkoformátovými HS portály se skrytými křídly a dalšími detaily bezrámového řešení s možností elektrických posuvů. Společnost OKNA.EU klade tradičně důraz na kvalitu technické služby jak pro zákazníka, tak autora projektu a zároveň respektuje přání architekta. Bezrámové centrum tak může sloužit i jako inspirace architektům a jejich klientům při výstavbě domů. Odborníci firmy jsou připraveni všem poradit s vhodným typem zasklení či výběrem dveří do jejich domu a odpovědět na všechny dotazy. „Naše showroomy jsou na českém trhu ojedinělé jejich rozsahem, zákazníci si v nich tak mohou nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet manipulaci například s hliníkovými a dřevohliníkovými okny v různých designových variantách, včetně zabudovaných žaluzií, skrytých křídel či bezrámových detailů,“ přiblížil Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU význam prémiových showroomů.

Více o společnosti na www.okna.eu

Informace o stavbě a rekonstrukci svépomocí, najdete na www.svepomoci.cz