SimpleCell Networks a.s. rozšiřuje svůj tým

Praha, 14. února 2017 – Operátor datové sítě pro Internet věcí společnost SimpleCell Networks a.s. rozšiřuje svůj obchodní i technický tým. Novými posilami se stali obchodníci Pavel Provazník a Václav Veselý. Šéfem IT se stal Filip Kolář. (TZ)

2016-12-15-13_40_00-simplecell-eu-connecting-things

Do obchodního týmu SimpleCell přišel koncem roku 2016 na pozici Business Developement Managera Pavel Provazník (31). Poslední tři roky získával zkušenosti na obchodních pozicích v T-Mobile Czech Republic. V SimpleCellu se bude starat o rozvoj a budování vztahů s partnery společnosti. Ve stejné době přibyl do technického týmu i Fillip Kolář (26), který povede na pozici Chief Information Officer firemní IT. Kromě správy interního IT systému bude obchodním partnerům pomáhat s vývojem systémů pro Sigfox řešení.  

V únoru posílil obchodní tým ještě Václav Veselý (33), který přechází z PwC. V SimpleCellu bude na pozici Business Developement Managera vyhledávat nové obchodní příležitosti a se stávajícími partnery zajišťovat kompatibilitu jejich technických řešení se sítí Sigfox. V tomto roce bude SimpleCell nadále rozšiřovat řady svých obchodníků a technických specialistů.

O SimpleCell Networks

SimpleCell Networks a.s. je prvním českým veřejným mobilním operátorem sítě určené pro Internet věcí. Síť je založena na globální technologii Sigfox, která funguje ve 30 zemích světa, a v ČR byla vybudována ve spolupráci se společností T-Mobile. Síť umožňuje komunikovat levně, spolehlivě a bezpečně miliónům zařízení při mnohaleté výdrži na baterie. K datům je možné se dostat přes jednoduché rozhraní, přes které lze zařízení integrovat do podnikových systémů v řádu hodin, anebo využit desítky IoT platforem.

Více informací na www.simplecell.eu, případně na @simplecelleu na Twitteru i na Stránce SimpleCell na Facebooku.