Canon rozšiřuje portfolio dokumentových skenerů o model imageFORMULA DR-C230

PRAHA, 3. července 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila nejnovější přírůstek produktové řady imageFORMULA – dokumentový skener DR-C230. Canon vysoce výkonný desktopový skener pro pracovní skupiny navrhl tak, aby mohl nabídnout špičkový výkon malým i středně velkým organizacím. Nový imageFORMULA DR-C230 se může pochlubit nejnovějšími technologiemi a vlastnostmi, které umožňují snadnou digitalizaci a podporují pokročilá workflow.

Skener Canon imageFORMULA DR-C230 vychází z úspěšného modelu imageFORMULA DR-C240 a představuje kompaktní, odolné a spolehlivé zařízení s rychlostí skenování až 30 stran nebo 60 obrázků za minutu. Součástí dodávky je i  obslužný software.

Díky podavači dokumentů pro 60 listů a robustnímu podávacímu mechanismu si nový skener poradí s mnoha tipy médií včetně pasů s tloušťkou až 6 mm.

Kompaktní skener imageFORMULA DR-C230 se může pochlubit i širokou škálou pokročilých funkcí pro zpracování obrazu včetně automatické korekce sklonu nebo vylepšování textu a rozpoznávání jeho orientace. Všechny tyto vlastnosti pomáhají zajistit vysokou kvalitu výstupů při současné úspoře času.

Díky softwaru Canon CaptureOnTouch Pro mohou uživatelé nové zařízení využívat pro jednorázová skenování i pro zpracování pravidelných úloh. Součástí CaptureOnTouch Pro je i nástroj pro optické rozpoznávání znaků a pro rozdělování výstupů skenovacích úloh. Novinka navíc dovoluje skenovat do rozličných umístění, jako jsou sdílené složky, elektronická pošta, FTP servery, tiskárny nebo cloudové aplikace. Nechybí ani ovladače ISIS/TWAIN pro operační systémy Windows a Mac TWAIN pro Mac OS.  

Skener imageFORMULA DR-C230 je v prodeji na všech obchodních místech společnosti Canon a u vybraných evropských distributorů od 3. července 2017.

Klíčové vlastnosti imageFORMULA DR-C230:

  • Skenování rychlostí až 30 stran za minutu / 60 obrázků za minutu (jeden průchod)
  • Univerzální podávání různých materiálů včetně pasů a silnějších identifikačních průkazů
  • Odolný a spolehlivý design
  • Automatický podavač dokumentů pro 60 listů
  • Ultra kompaktní provedení
  • Sada výkonného software včetně CaptureOnTouch Pro
  • Efektivní dávkové skenování s podporou optického rozpoznávání znaků
  • Zásuvné moduly pro cloudové služby Google Docs, Evernote a SharePoint

– KONEC –

O společnosti

Canon Europe je regionální obchodní a marketingové zastoupení japonské společnosti Canon Inc., která působí celkem ve 116 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 190 000 lidí.

Společnost Canon, Inc. byla založena v roce 1937 s cílem nabízet zákazníkům nejkvalitnější fotoaparáty dostupné na trhu. Fascinace obrazem a jeho možnostmi ale Canon podněcovala k rozšíření vlastních technologií do mnoha dalších oblastí trhu. Společnost se tak etablovala jako přední světový dodavatel spotřebitelských i podnikových řešení pro zpracování obrazu. Portfolio značky Canon zahrnuje široký sortiment produktů – od digitálních kompaktních fotoaparátů a zrcadlovek přes televizní kamery a přenosné rentgenové přístroje až po multifunkční a produkční tiskárny. Společnost Canon pro všechny tyto produkty poskytuje vysoce kvalitní podporu a řadu služeb s přidanou hodnotou.

Canon intenzivně investuje do výzkumu a vývoje s cílem přinášet nejhodnotnější a nejinovativnější produkty a služby, které uspokojí tvůrčí potřeby zákazníků. Značka Canon tak všem zákazníkům – od amatérských fotografů až po profesionální tiskárny – umožňuje plně uplatnit jejich zaujetí pro obraz.

Podnikovou filozofií společnosti Canon je Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”. V rámci regionu Evropy, Středního východu a Afriky usiluje společnost Canon Europe o trvale udržitelný růst a cíleně se zaměřuje jak na omezení environmentálních dopadů svých činností, tak i na to, aby zákazníkům nabídla produkty, řešení a služby, pomocí kterých mohou i oni snížit svůj negativní vliv na životní prostředí. Canon je držitelem globální certifikace dle standardu ISO 14001, která potvrzuje prvotřídní přístup společnosti k otázkám ekologie a ochrany přírody.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.